2777
2789
عنوان

💩نم دیگه در اومد

1971 بازدید | 71 پست

از دست فیلم جومونگ دوباره گذاشتن 😂😂😂صدا سیما خواهشا دیگه از این فیلم بکش بیروووون

حالا من که نمیبینم بابام 1300 بار دید بعد هر سال میگه ندیدم دوباره سال دیگه میگه ندیدم😂

چند وقت پيش سریال جونگ میونگ گذاشته بودن بابام اصراررررر که این جونگ میونگ همون نقش سوسانو را بازی کرده. هی بهش نیگم بابا نه . این یکی دیگس. میگه دونگی نبود میگم نهههه. بعد دوباره میگه سریال شکم (همون یانگومه چون همش توش غذا میخورن بابام اسمشا گذاشته سریال شکم😂) نبوده. میگم نهه

کلا بابام دیوونم کرده 😂

حالا جومونگم اومده فاتحه من خوندس🤣

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂

خخخخخ

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عع تویی سلام خوبی😅

هیچوقت دوست ندارم مادر بشم چرا؟؟! چون نمیخوام یه کوجولوی بی پناهو وارد این دنیا کنم که عذاب ببینه و بعدش مثل بقیه که عذابش دادن بقیه رو عذاب بده:) کاربریم دست چند نفره:/

چقد باحاله بابات🤣🤣

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

فکر کن مال زمانی بود که من تازه عروسی کردم الان بچه هام ۱۲و۹سال هنوز پخش میشه اینام نگاه میکنن 😂😂

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

پروفایلت الان مودتو قشنگ توصیف میکنه  

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤

عع تویی سلام خوبی😅

کی هستی 

کاربرت آشناس

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂
کدوم شبکه ساعت چند نشون میده؟🤣🤣🤣

تماشا 

ساعت 7 عصر قسمت جدید 

ساعت 1 ظهر تکرار 

بابامن گیر داده به فیلم عشق ممنوع میگه اگه نذاری ببینم دیگه دخترم حسابت نمیکنم 😑😂

دختر قوی، سرزنده، مهربون،زودرنج، دوستدار حیوانات، عاشق بچه ها دوست دارم لپاشونو بخورم 😁😍           به خودم قول دادم به هدفام برسم 🙌                         هر جا انسانیت ببینم خوشحال میشم                         حامی کودکان کار.                                                   عاشق فیلم و سریال هر فیلم قشنگی سراغ داشتین بهم معرفی کنید.                                                           عاشق کتاب و رمان هم هستم 😄                              عاشق گل و گیاه.                                                   دسرهای خوشمزه ای بلدم درست کنم ولی آشپزیم خوب نیست😅😂
کی هستی  کاربرت آشناس

بلینک مگ نیسی تو تاپیکام که کیپاپرا بودن اومدی حرف زدیم🤣

هیچوقت دوست ندارم مادر بشم چرا؟؟! چون نمیخوام یه کوجولوی بی پناهو وارد این دنیا کنم که عذاب ببینه و بعدش مثل بقیه که عذابش دادن بقیه رو عذاب بده:) کاربریم دست چند نفره:/