2777
2789
عنوان

💩نم دیگه در اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 1971 بازدید | 71 پست

حالا اینا هیچی خونواده خواهرشوهرم هرررروقت جومونگ و یانگوم میزارن خانوادگی میشینن پا تی وی تازه جالبش اینه برا تکرارشم دست و پا میشکنن     مثلا شوهرش برا اینکه واسه تکرار جومونگ ب موقع از سر کار برگرده دغدغه داره خخخ

ساعت ها فکرمیکنی اما نمیدونی به چی...

این خوبه شوهرمن گوشی ایش پر از قسمت های مختلف جومونگه 😂😂😂😂😂😂

این دیگه واقعا سمههه😂

حیف اینترنت

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مراقب باش یدفعه بلند میشه یه فن میزنه برات😂😂😂😂😂

نه بابام انقدر کنده و تنبله که میگیره رو مبل میخوابه و جومونگا میبینه😂

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂
پس برام فاتحه بخون  هر موقع اینجور فیلما گذاشته میشه صداشا تا ته زیاد میکنه😂گوشم کر میشه

عزیزم     

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤 {درست تربیت شده ها در رنج اند...}

قدرشو بدون باباها خیلی خوبن دلم برا بابام تنگ شد 🥺

😪😪😪😪😪😢😢😢

متاسفم

حالا اینا هیچی خونواده خواهرشوهرم هرررروقت جومونگ و یانگوم میزارن خانوادگی میشینن پا تی وی تازه جالب ...

اینا دیگه واقعا نوبرن😂

😪😪😪😪😪😢😢😢 متاسفم

چرا

دختر قوی، سرزنده، مهربون،زودرنج، دوستدار حیوانات، عاشق بچه ها دوست دارم لپاشونو بخورم 😁😍           به خودم قول دادم به هدفام برسم 🙌                         هر جا انسانیت ببینم خوشحال میشم                         حامی کودکان کار.                                                   عاشق فیلم و سریال هر فیلم قشنگی سراغ داشتین بهم معرفی کنید.                                                           عاشق کتاب و رمان هم هستم 😄                              عاشق گل و گیاه.                                                   دسرهای خوشمزه ای بلدم درست کنم ولی آشپزیم خوب نیست😅😂
چرا

چون از بابام گفتم 

حتما دلت برای بابات تنگ شده 

😪😪😪😪😪😢😢😢 متاسفم

بابام رفته سرکار دلم براش تنگ شده 🥺

دختر قوی، سرزنده، مهربون،زودرنج، دوستدار حیوانات، عاشق بچه ها دوست دارم لپاشونو بخورم 😁😍           به خودم قول دادم به هدفام برسم 🙌                         هر جا انسانیت ببینم خوشحال میشم                         حامی کودکان کار.                                                   عاشق فیلم و سریال هر فیلم قشنگی سراغ داشتین بهم معرفی کنید.                                                           عاشق کتاب و رمان هم هستم 😄                              عاشق گل و گیاه.                                                   دسرهای خوشمزه ای بلدم درست کنم ولی آشپزیم خوب نیست😅😂
بابام رفته سرکار دلم براش تنگ شده 🥺

بیشعوررر. حالا من فکر کردم خدایی نکرده بابات مرده 😂

چقدر غصم شد برات😐😂

بیشعوررر. حالا من فکر کردم خدایی نکرده بابات مرده 😂 چقدر غصم شد برات😐😂

😂😂😂

حالا اینا هیچی خونواده خواهرشوهرم هرررروقت جومونگ و یانگوم میزارن خانوادگی میشینن پا تی وی تازه جالب ...

حالا داداشم از سر کار اومده داد و بیداد که چرا جومونگ گذاشتن 😂😂😂

حالا من نمیدونم این خانواده خسته نمیشن😂😂😂