2777
2789
عنوان

💩نم دیگه در اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 1971 بازدید | 71 پست
بابامن گیر داده به فیلم عشق ممنوع میگه اگه نذاری ببینم دیگه دخترم حسابت نمیکنم 😑😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره  حالا میخوام برم این شبکه تماشا را قائم بکنم 😂

این بابایی که تو میگی هرجوری باشه دوباره پیداش میکنه  

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤

بلینک مگ نیسی تو تاپیکام که کیپاپرا بودن اومدی حرف زدیم🤣

آها یادم اومد 

تو خوبی

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂
کدوم شبکه میده پدر منم خیلی دوست داره امروزم تولدشه بگم بهش خوشحال بشه یعنی عاشق این سریاله 😅😂

الان داره میده تکرارشو تماشا

ساعت ۱۹ پخش میکنن

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 
مگه دوباره عشق ممنوع و گذاشته

نه خیلی وقت پسش گذاشته بود حدود چند ماه پیش الان دستگاه مون خرابه بابام غصه میخوره 😂

دختر قوی، سرزنده، مهربون،زودرنج، دوستدار حیوانات، عاشق بچه ها دوست دارم لپاشونو بخورم 😁😍           به خودم قول دادم به هدفام برسم 🙌                         هر جا انسانیت ببینم خوشحال میشم                         حامی کودکان کار.                                                   عاشق فیلم و سریال هر فیلم قشنگی سراغ داشتین بهم معرفی کنید.                                                           عاشق کتاب و رمان هم هستم 😄                              عاشق گل و گیاه.                                                   دسرهای خوشمزه ای بلدم درست کنم ولی آشپزیم خوب نیست😅😂
آها یادم اومد  تو خوبی

مرسی ممنون🤣

هیچوقت دوست ندارم مادر بشم چرا؟؟! چون نمیخوام یه کوجولوی بی پناهو وارد این دنیا کنم که عذاب ببینه و بعدش مثل بقیه که عذابش دادن بقیه رو عذاب بده:) کاربریم دست چند نفره:/
حالا باز جومونگ و یانگوم یه چیزی😂  بابای من بیخیال مختارنامه نمیشه هرسال ماه محرم که میذاره م ...

باورت میشه مامانم و بابام هردوشون میشینن میبینن 

آخر سر هم جریان مختارو نمیفهمم😂😐

یکی توییت کرده بود بردارید جومونگ و دانلود کنید یه پدسگ هی نیاد زیرنویس آی فیلم بنویسه لطفا فیلم جومونگ را پخش کنید 😂😂😂😂😂😂😂😂

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
آها یادم اومد  تو خوبی

میگما میشه درخوایت بدم قبول کنی با بلک پینک اشنان کنی میخوام بلینک شم البت شاید🙂

هیچوقت دوست ندارم مادر بشم چرا؟؟! چون نمیخوام یه کوجولوی بی پناهو وارد این دنیا کنم که عذاب ببینه و بعدش مثل بقیه که عذابش دادن بقیه رو عذاب بده:) کاربریم دست چند نفره:/
بابای منم قفلی زده رو ستایش هم خودشو میبینه هم تکرارشو

ا 

توهم اینجایی 😂😅

دختر قوی، سرزنده، مهربون،زودرنج، دوستدار حیوانات، عاشق بچه ها دوست دارم لپاشونو بخورم 😁😍           به خودم قول دادم به هدفام برسم 🙌                         هر جا انسانیت ببینم خوشحال میشم                         حامی کودکان کار.                                                   عاشق فیلم و سریال هر فیلم قشنگی سراغ داشتین بهم معرفی کنید.                                                           عاشق کتاب و رمان هم هستم 😄                              عاشق گل و گیاه.                                                   دسرهای خوشمزه ای بلدم درست کنم ولی آشپزیم خوب نیست😅😂
کدوم شبکه میده پدر منم خیلی دوست داره امروزم تولدشه بگم بهش خوشحال بشه یعنی عاشق این سریاله 😅😂

تماشا  ساعت 7 عصر 

هم ستایش و داره پخش میکنع هم جمونگ رو  الان فقط جای یوسف پیامبر و مختار خالیه😂

آره دقیقااا