2777
2789
عنوان

شوهر هویج

| مشاهده متن کامل بحث + 45970 بازدید | 141 پست
ممنونم از نظرتون عزیزم اما تو هر رابطه ای باید تمام جوانب رو سنجید...خواهر شوهر من از بچگی با سختی و ...

معلومه همسر فهمیده ای دارین عزیزم خدا حفظشون کنه آره واقعا من که خیلی ناراحت شدم هر دفعه به روش های مختلف بهم بی احترامی میشه و شخصیتم خرد میشه پس تصمیم گرفتم کلا با همشون قطع رابطه کنم شما درست میگین وضعیت من با شما فرق داره خواهر و برادر شوهرم یه جوری باهاش برخورد میکنن انگار این ناتنیه منم دیگه حوصله ی پررویی اونا و کم رویی اینو ندارم

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم کاری نداره که... وقتی اونا هم اومدن خونه شما شام سویس تخم مرغ درست کن چای هم درست کردی جلو خو ...

اون وقت برادرش بلند میگه به خواهر عزیزمم تعارف کن بعدشم زود بهشون میگه حواسش نبود که یه وقت ناراحت نشه خواهرش بعدشم مگه اجازه میده سوسیس تخم مرغ بدم بهشون چون اونا اومدنی شهرمون با دعوت میان شوهرم کلی خوردنی میخره از ذوق بعدشم میاد وایمیسه بالا سرم نظارت میکنه یه وقت کم کاری نکرده باشم اگه مردا به گفته ی اون دوستمون این چیزارو نمیبینن پس چرا تا من میخام عین رفتارای خواهرشو با خود خواهرش داشته باشم زود ازش طرفداری میکنه و نمیزاره اونجوری رفتار کنم پس میدونه رفتارای خواهرش بده ولی اون میتونه با من بد رفتار کنی اون وقت من نمیتونم و همیشه باید خوش اخلاق باشم با خواهرش

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
خواهر شوهر منم یکم حسود و خسیسه اما تو پذیرایی چیزی کم نمیزاره فقط مادر شوهرم میخواد کادویی چیزی برا ...

چقد راحته باهات

خیلی فهمیده سنجیده حرف زدید خوشم اومد 👌💖 

نظر لطفتونه، حقیقت و تمام و کمال گفتم ...خب ما سالهاست زندگی می‌کنیم و تجربه مون به مراتب بیشتره و به قولی بالا و پایین زندگی رو دیدیم و سعی می‌کنیم با توجه به شرایط زندگیمون بهترین برخورد و انجام بدیم و بدیم مبنا رو بر این بزاریم که آدمی که نقشه میکشه، حسد میورزه و شر به پا میکنه ...بیشتر سزاوار گذشت و صبوری هست و صد البته دوری ...چون این آدم ها روح و روانشون آسیب دیده و پر از عقده و افکار منفی شدن، پس ما که اذعان داریم مثل اونا نیستیم چرا همون طور برخورد کنیم و شان و آرامش خودمون رو از بین ببریم !! گذشت و احترام اگر نشد دوری و دوستی ...اما مقابله به مثل نه ...من نمی‌پسندم این طوری تربیت نشدم و بچه هامو تربیت نمیکنم ...

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
معلومه همسر فهمیده ای دارین عزیزم خدا حفظشون کنه آره واقعا من که خیلی ناراحت شدم هر دفعه به روش های ...

مشکل همسرت گلم ن بقیه . خواهر شوهرت میتونه دوست داشته باشه یا ادب داشته باشه یا ن همسرت نباید اجازه بده ب کسی ب شما بی احترامی کنند  . اگر خانواده همسر هر عیبی داشته باشند خب مشکل از ریشه حل نمیشه شما نمیتونی انسان ک 20 سال اینطور بوده تغییر بدی ولییییییی؟؟؟ همسرت چرا میدونی چرا اگ مردی مببینه میشنوه  ب خانمش توهین میکند ساکت درواقع مشکل اول از همسرت میدید غذا تو میبرد بیرون تمام ن با کار خواهرش هم دست بشه ب شما اهمیت نده عاشقتم دوست دارم  همه میگن مهم عمل عشق گلم احترام. همسر شما عاقل نیست اگ بود درست رفتار میکرد من کاری ب رفتار خواهر شوهرت ندارم چون ربطی نداره ب اون موندم چرا اصل قضیه نمبیینی و اون همسرت گلم تمام 

شوهرت از بچگی با این خاهر بزرگ شده همه ی رفتاراش براش عادیه و زننده نیست و سازگاری داره پس نه بهش بر میخوره نه ناراحت میشه چون تا بوده براش همین بوده این چیزا برای شما ناراحت کننده بوده نه اون

شوهر منم همینه

قشنگ اینکا براش مهم نیستم رو با پوست و استخون درک کردم

چاتای سابقم💕  خدارو داشتن حس خوبیه....❤ (نیها صدام کنید😍)  ❤ تیرماهیم❤ عاشق بارونم،سنگ صبور و مَحرَم اَسرار بقیه ، اما "تنها" این تنهاییم بخاطر اینه که یه سریارو خوب نمیشناسم و یه سریای دیگرو خوب میشناسم! دلمو انقدر شکستن قلبمو انقدر زیرپاشون له کردن تا یاد گرفتم قوی باشم! خاطره ها نمیمیرن...کاش میشد که پاک کن دستم بگیرم و چیزایی که آزارم میدن رو از حافظم پاک کنم.... برام صلوات بفرستید و دعا کنید من به دعا محتاجم🖤🍂(درخواست دوستی قبول نمیکنم..)(عجب صبری خدا دارد..!) (اکثر تاپیک هام مال خودم نیستن از زبان اطرافیان و برای حل مشکل اوناست) (هیچوقت اجازه ندید که یک نفر بشه همه ی دنیاتون) (واسه ظهور آقا امام زمان صلوات) در لحظاتی از درد کسی به داد آدم نمیرسد؛ رنج همیشه تنهاست!
درست عزیزم درکت میکنم ولی توقع نداشت باش ازش  یعنی چی نون خشک برا راهمون نذاشت اون وظیفه نداشت ...

چرا عزیزم وظیفه داشته چون من این کارو براش کردم حتی خونه ی خواهر خودمم یه شهر دیگه است هر دفعه برمیگردیم برا راهمون میوه و خوردنی میزاره دیگه از خواهر برادر کی به آدم نزدیک تر این حرفتون برا غریبه یا فامیل دور درسته وقتی تو خونش همه چی داره ندار که نیس بگم عیب نداره این حرف و اولین باره از شما میشنوم چون ما مهمون میاد خونمون شب بمونه برا راهش حتما میوه و اینا میذارم دوتا میوه و خوردنی چیزی ازش کم نمیکرد اون از عمد این کارارو میکنه چون میدونه مدل احترام گذاشتن منو برعکسشو انجام میداد که بگه هیچ ارزشی برام ندارین

نظر لطفتونه، حقیقت و تمام و کمال گفتم ...خب ما سالهاست زندگی می‌کنیم و تجربه مون به مراتب بیشتره و ب ...

احسنت . مامان منم همیشه اینطور مث شما میگ . چون دیدم لحن شما مث مامان منه خوشم اومد خیلی.  اگ  همسر اسی درک بالایی داشت میتونست خودش رفتار این شرایط مدیریت کنه . منم اول فکر میکردم بدی با بدی دلی الان که کامنت شما دیدم خوشم اومد فکر میکنم باید بیشتر دقت  کنم در رفتار .امیدوارم همیشه شاد خوشبخت باشید 😊💖

خواهرش گفته بیاییدسربزنیدنه شام بمونید//////

نه عزیزم گفت بیاید شام بعدشم وقتی خونه ی اون فقط اون جاست میدونه که یه شب و حداقل میمونیم واسه یه شب که نمیخاستیم بریم هتل دیگه یعنی ما پاشیم از اینجا اون همه راه دور و بریم که فقط دو ساعت روی ماه خانومو ببینیم برگردیم حرفی میزنی شما هم😂😂

توشام نخوردی همه رو ناراحت کردی مهمون بودی درست ولی چه اشکالی داره دورهمی یه چیزی می خوردین اونم بدش اومده چای تعارف نکرده الان شوهرتم پیش اونا سرشکسته شده که زنش شکم پرسته

خدایا شکرت.اینجا ینفرو فقط میشناسم اونم کاش نمی شناختم اعصابم راحتتر بود.برو بابا.....خودتی

نه عزیزم همه چی خونشون بود به خودمون اومدنی گفت بخریم خیلی پرو شما نمیشناسیش بعدازظهر چون ما رفتیم ی ...

چ بیشخصیته خواهرشوهرت.واقعا شوهرت هیچی نمیگه؟ یا شوهراون نمیگه اینا مهمونن اینکارا زشته؟بخدا این چیزا رو من فقط اینجا میخونم ب چشم خودم ندیدم تاحالا