2777
2789
عنوان

شوهر هویج

| مشاهده متن کامل بحث + 45970 بازدید | 141 پست
شوهرش ماستم هم اگه  بوده باید زنش میگفته پاشو شوهر بریم بیرون گشنمه ساندویچ بخوریم تا خواهرشوهر ...

عریزم میخاستم بگم بریم بیرون ساعت ۱۱ شب بود شوهرمم از حال تکون نمیخورد مطمئن بودم اگه بگم نمیبره و من ضایع میشم اوت وقت میگف بیا از همین بخور چون خودش کامل سوسیس تخم مرغ خورد و از خواهرش تشکر کرد منم گشنه موندم بعدشم بی اعتنا به من گرفت خابید😂😂😂

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چند سالشه ؟ باید با سیاست حالیش کنی که اجازه نده اطرافیان بهت بی احترامی کنند . اگه همون سو سیس تخم ...

۲۸ سالشه عزیزم هر راهی و رفتم ولی میگه اونا که بهم بی احترامی نکردن خواهرم خیلی مهربونه دوسم داره مادرم عاشقمه برادرم تو دلش هیچی نیس فقط یه کم عصبیه بابام دست و دلبازه همیشه ازشون تعریف میکنه😂😂😆خوش بحالشون که همچین پسر و برادری دارن که عین حمال براشون کار میکنه و بعدشم میگه من که کاری نکردم از خوبی خودشونه

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
۲۸ سالشه عزیزم هر راهی و رفتم ولی میگه اونا که بهم بی احترامی نکردن خواهرم خیلی مهربونه دوسم داره ما ...

خواهر شوهر منم یکم حسود و خسیسه اما تو پذیرایی چیزی کم نمیزاره فقط مادر شوهرم میخواد کادویی چیزی برامون بخره قایمکی خواهر شوهرم و پدر شوهرم میده چون اونا بدشون میاد دعواش میکنن ، مادرشوهرم  همیشه میگه بین خودمون بمونه نگو من بهت کادو یا پول دادم  

عزیزم شما که راهنمایی کردی این دوستمون رو و توصیه های خوبی کردی  همین‌رو تو زندگیت پیاده میکنی ...

عزیزم تو این چن سال که ازدواج کردم این دومین بارم هم بود که میرفتم خونشون یه بار فقط تو نامزدی رفته بودم اونم برا پاگشا که شام قرمه سبزی پخته بود با سالادوآش بعدشم که میوه و کادو اونم فقط یه شب موندیم ولی این تند تند میاد خونه ی باباش منم دعوت میکردم چن نوع غذا میپختم درسته مادرشوهرم هیچوقت شام و ناهار درست حسابی به آدم نمیده ولی من مجبور بودم اونارم بگم بیان با هم بعدم میگفتم مامانش اینجوریه من که خونه اینا نرفتم منم رفتنی حتما مث خودم احترام میذاره دیگه چه میدونستم اینجوری رفتار میکنی در حالیکه همیشه از همه میتیغه فقط الان فهمیدم چرا این همه سال یه بارم تعارف نمیکرده بیاین شهرمون خونه ما مهمون نگو خانوم فقط خوردن و دوس داره نه پذیرایی

گلم من اگه به شوهرم میگفتم پاشو بریم بیرون پیش اونا خودم ضایع میشدم ونمیومد میگفت زشته خواهرم نون پن ...

درست عزیزم درکت میکنم ولی توقع نداشت باش ازش 

یعنی چی نون خشک برا راهمون نذاشت اون وظیفه نداشته براتون غذا بزار برا تو راه ولی شعور ایجاب میکنه وقتی مهنون میاد غدای خوب بزار جلوش یا اگه غدای ساده ای هم هست با احترام بیار جلو مهمون

به نظر من هرکس خانواده خودشو دوست داده زن خانواده خودش و مرد هم خانواده خودش

نه من اینجوری نیستم هر وقت ببینم شوهرم حق میگه طرف اونم در حالی که پیش نیومده خونوادم بهش بی احترامی کنن همیشه بهش احترام میزارن

بله عزیزم اگه گاو آدم نما ندیدی آدرس بدم برو خواهرشوهرمو ببین🤣🤣 من فک کردم برا صبحونه میخاد تازه ظ ...

عزیزم خوبه خودت میگی مهمون نرو خونش خوبه

پس شاهم دیگه نرید اون شهرم اگه کاری داشتید تو پارک چادر بزنید ولی خونه اینجو افراد نرید

عریزم دیگه پای اون بریده شد چون تا دعوتش نکنم خونم نمیاد به جز عید که دیگه نمیخام خونه مادرشوهرم برم ...

اره اما خودت از خودت دفاع کن ولی شوهرتم کامل بیخیال نشو هرازگاهی باونم گوشزد کن گیر بده سرکوفت بزن دعوا کن تا بخودش بیاد.وای بدجنس شدم🤦‍♀️

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
دقیقا همین مدلی تلافی کن

نه دیگه عزیزم اصن نباید بزارم بیان خونمون چون شوهرم اجازه نمیده مث خودشون باهاشون رفتار کنم پس نمیتونم تلافی کنم خودش وایمیسه به جام غذا درست میکنه چون یه بار مامانش اینارو دعوت کردم انقد غذا و پیش غذا درست کردم خسته شدم دراز کشیده بودم اومد رفت یخچال و نگا کرد گفت واسه مامان اینا ژله درست نکردی گفتم عزیزم خیلی خسته ام انشالله دفعه ی بعد زود برگشت گفت پس چرا مامان خودت اومدنی درست کرده بودی در حالیکه من منظوری نداشتم فقط خسته بودم یه ساعت بعد بلند شدم رفتم به بقیه کارام برسم دیدم خودش درست کرده گذاشته یخچال پیش اونا هم میگفت مامان ببین فلانی برات چه ژله ی خوشمزه ای درست کرده به منم چشمک میزد😂😂😂 اونا اومدنی بال درمیاده کلی میوه و خوردنی میخره 

اینا خواهر برادرن عیبا همدیگه به چششون نمیاد توهم بهتره رو رابطه خودت شوهرت کار کنی  تا بیاد سم ...

نه عزیزم کافیه همسرم من یکی از دستورات خانم و انجام نده یا خانوم بیاد خونمون همسرم خسته باشه زود به چشمش میاد و با همسرم قهر میکنه اونم عذر خواهی میکنه ازش اگه اینجوریه عیبای اینم نباید به چشم خواهرش بیاد دیگه از بس که بهشون رو داده سوارش میشن ولی خواهرش از اون یکی برادرش که کوچیکتره میترسه اون هر جوری دلش بخاد باهاش رفتار میکنه تازه ازترسشون به زن اون که بی ادبه و نفهم کوچیک ترین بی احترامی نمیتونن بکنن چون شوهرش جرشون میده🤣🤣🤣

به احتمال خیلی زیاد اصلا همسرت نه متوجه چای تعارف نکردن شده نه غذای ساده. برا مردا بدون جبهه گیری و ...

این کارا رو هم کردم عزیزم وقتی از این گوش میگیره از اون یکی میندازه بیرون بازم همون آش همون کاسه هر دفعه بهم بی احترامی میشه باز خب منم آدمم یه ظرفیتی دارم دیگه