2777
2789
عنوان

شوهر هویج

| مشاهده متن کامل بحث + 45970 بازدید | 141 پست
خودت و شوهرتو خواهرش چندسالتونه؟ چند وقته ازدواج کردین؟

من ۲۲ سالمه شوهرم ۲۸ خواهرش ۲۷ پنج ساله ازدواج کردم

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
دوست خوبم شوهر من زبونی هم قبول نداره و همیشه خواهرشو فرشته میدونه با این اخلاقای گندش ولی منم به عن ...

عزیزم شما که راهنمایی کردی این دوستمون رو و توصیه های خوبی کردی 

همین‌رو تو زندگیت پیاده میکنی یا نه؟

خواهرشوهر بیاد خونتون چیکارمیکنی چجوری پذیرایی میکنی!؟؟!  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی تو ناراحت شدی شوهر خواهرشوهرت چیزی نگف؟شغل شوهرت و دامادشون چیه؟

نه اونم بدتر به من اخم کرد همه سمت خواهر شوهرم بودن انگار حق و ناحق و تشخیص نمیدن دومادشون تو یه شرکت کار میکنه شوهر منم شغلش آزاده

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
بنظرم میاد چون دیر اومدین تصورش این بوده که بعد شام می ایید .  ولی کلا ازش خوشم نیومد . بهتره ...

نه عزیزم ما فقط ساعت ۶ رفتیم بیرون و گفتیم یه دور بزنیم برگردیم ۸ هم اومدیم خونه دیدیم خانوم نیس شوهرش گفت رفته بگرده من شاخ درآوردم دیدم هیچی رو گاز نیس شوهرش گفت ما شام خوردیم در حالیکه همیشه ساعت ۱۱ اینا شام میخورن مدل خونوادشونو میدونم تا ما رفتیم بیرون اینم شامشو خورده رفته پارک فک کنم انتظار داشت اینم با خودمون ببریم انقد حسوده یعنی در حالیکه برعکسه اونا باید مارو میبردن بیرون خونشونم تنها نبود که بگم تنهاش گزاشتیم ساعت ۹ هم اومد خونه آره خیلی حال به هم زنه ولی تو ظاهر انقد برا بقیه زبون میریزه که فامیلاشون دوسش دارن نمیدونن چقد حسود و افریته است

چون اصن نگامم نمیکرد منم عصبی بودم گفتم یدفعه حرف بدتری میزنم دیدم تعارف نکرد درجا پاشدم رفتم اتاق ج ...

اینا خواهر برادرن عیبا همدیگه به چششون نمیاد توهم بهتره رو رابطه خودت شوهرت کار کنی  تا بیاد سمتت برات احترام قائل بشه خونه خواهره هم نرو اعصابت آسوده باشه

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

به احتمال خیلی زیاد اصلا همسرت نه متوجه چای تعارف نکردن شده نه غذای ساده.

برا مردا بدون جبهه گیری و خیلی زنانه باید بعضی چیزا رو توضیح داد. 

مخصوصا اگه ایراد از خانواده خودشون باشه که واقعا نمیبینن.

شمام سعی کنید مشکلتون رو همون موقع با شوخی و خنده مطرح کنید نه اینکه بذارین تو دلتون بمونه و عذابتون بده.

اگه ماجرا همینیه که تعریف کردی،پس ایرادا از شوهرته،بهش بگو اگه تو عادت به تن دادن به خفتی داری و برا ...

عریزم دیگه پای اون بریده شد چون تا دعوتش نکنم خونم نمیاد به جز عید که دیگه نمیخام خونه مادرشوهرم برم که اونم نیاد خونه من آخه مادرشوهرمم مث دخترش احترامی برام قائل نیس هیچوقت آدمی نیستم که زندگیمو با بحث و دعوا با بقیه بگذرونم اهل نقشه کشیدنم نیستم یعنی بلد نیستم من فقط خودم و مهربونیامو ازشون میگیرم با شوهرمم صد بار تا الان با منطق و دعوا هر جوری که بگی در این موارد صحبت کردم ولی همینه که هست عوض نمیشه خیلی از خونواده اش حساب میبره و میترسه در حالی که فرزند ارشده بقیه بهش دستور میدن اینم انجام میده با کمال میل منم دیگه بی خیالش شدم عزیزم

عزیزم چرا امون موقعه ک میگفت برید نون پنیر بخورید با شوهرت پانشدید برید بیرون ی ساندویچ بخورید؟

گلم من اگه به شوهرم میگفتم پاشو بریم بیرون پیش اونا خودم ضایع میشدم ونمیومد میگفت زشته خواهرم نون پنیر تدارک دیده 😂😂😂تازه از لجش برا راهمون یه نون خشکم نزاشت البته در حالت عادیم شاید نمیزاشت گاوتر و نفهم تر از این حرفاست ببخشید اگه کلمات بد استفاده کردم دیگه نمیدونم چجوری توصیفش کنم

یعنی گفت تو راه سوسیس و تخم مرغ برام بخرین بعدا خسته بود پاشه همونم بپزه ؟؟ مگه بلانسبت گاوه

بله عزیزم اگه گاو آدم نما ندیدی آدرس بدم برو خواهرشوهرمو ببین🤣🤣 من فک کردم برا صبحونه میخاد تازه ظهرم یه خرده فرمایشات دیگه به شوهرم امر کردن براشون خریده فک کنم مهمون تره خونش به صالحه چون باید آذوقه ی یه سالشو براش بخری تازه خرج خودش و بچه اشم پدر شوهرم میده اونم از سهم شوهر من وخودش  چون پولای شوهرشو جمع میکنن خونه بخرن

اره فکر خوبی بوده ولی مشکل این بوده که شوهرش ماست تشریف داشته

دقیقا عزیزم با ماست هیچ فرقی نداره یه خرده صدای خواهرش رفت بالا این رنگش پرید خشکش زد انگار از خواهرش میترسه بعدم مقصر منو میدونس نه خواهرشو😂😂😂

دوست خوبم شوهر من زبونی هم قبول نداره و همیشه خواهرشو فرشته میدونه با این اخلاقای گندش ولی منم به عن ...

ممنونم از نظرتون عزیزم اما تو هر رابطه ای باید تمام جوانب رو سنجید...خواهر شوهر من از بچگی با سختی و مشکلات فروان بزرگ شده و ازدواج کرده و کلا شخصیت نرمالی نداره چون با همسرم ناتنی هست و من اوایل اینا رو در نظر نمیگرفتم و مثل شما بهم می‌ریختم...و اینم تاکید کنم که همسر من دقیقا به کارها و رفتارشون آگاهه و فوق العاده اهمیت میده و حتما قبل از مهمونی تو منزل اونا رستوران میریم ...گاهی هم بعد از مهمونی ...و نمیزاره بهمون سخت بگذره و اونجا هم اگر مهمونی طول بکشه حتما خرید میکنه برای بچه هام ...ولی من دو تا راه دارم یا بیان خونم و همون رفتار و انجام بدم که گفتم ناراحتی و دعوا و دلخوری میشه...یا مثل یه مهمون به خاطر همسرم گذشت کنم و وقتی میان ازشون پذیرایی کنم و ندید بگیرم رفتارشون رو ...که من با انتخاب دومی صلح و ایجاد کردم و البته احترام رو برای خودم و همسرم ...ما محدود رفت و آمد داریم و سالی چن بار پذیرایی چیزی از ما کم نمیکنه و فقط آرامش مون محفوظ میمونه ...و صد البته شوهرم قدر این احترام و گذشت رو میدونه ...من همچین آدمی هستم و شرایط زندگیم با شما متفاوته و طی سالها فهمیدم با هر آدمی قرار نیست مثل خودش باشم و میتونم به مراتب کار درست و بهتر رو انجام بدم و همینه که همسرم و اطرافیان به شدت از ادب و احترامم تعریف میکنن و تشویقم میکنن که بهش احترام بزارم چون واقعا شخصیتش آسیب دیده و با همه سر دشمنی و مخالفت داره ....و اتفاقا میونه‌اش با من و بچه هام خوبه گرچه خساستش پا برجاست....در ضمن میشه که بلاخره کسی از اقوام من هم مشکلی یا کاستی داشته باشه، همسرم هم اون موقع گذشت میکنه و نهایت احترام رو انجام میده ...چون بلاخره زندگی بالا پایین داره و باید گذشت کنیم و بزرگی ...بازم میگم موقعیت من با شما متفاوته و همسرت باید می‌برد شما رو و بهت شام میداد، یا بعدش که ناراحت بودی حتما کنارت بود و دیگه این طوری از اونا حمایت نمیکرد ...منم اگر جای شما بودم با این برخورد همسرم ناراحت و دلخور میشدم عزیزم ....

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.