2777
2789
عنوان

شوهر هویج

| مشاهده متن کامل بحث + 45970 بازدید | 141 پست
طوری نیست زندگی میدون جنگ نیست  ب نظر من بهتر بود همون شام میخوردی و تشکر با قهر کردن شوهرت از ...

عریزم شام نمیداد که بخوریم من که کامل توضیح دادم به شما کسی با منت اونم از ساعت ۹ شب شوهرش بهش بگه یه چیزی بپز شاید گشنه باشن اونم به زور ساعت ۱۱ پاشه سوسیس تخم مرغ بپزه میخوری آیا خب آدم به شخصیتش برمیخوره ما که نخورده نیستیم اون اگه میخاست شام بده همون بعداز ظهر می پخت دیگه میدونست که شام برمیگردیم خونشون ما فقط دوساعت رفتیم گشتیم به خدا شبم گشنه خابیدم

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
یه ساندویچ بیرون بخورین دفعه بعد. راحت و بی درد سر 

دیگه عمرا برم خونشون ما گفتیم میریم دور بزنیم بیایم خودش میدونس شام میایم

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم یه بار درحد طلاق سر خواهرشوهر دعواکردم و قهررفتم ولی وقتی برگشتم دیدم از قبلم صمیمی ترشده با خوا ...

آدم قلبش چن تیکه میشه خب اونی که هر روز و هر شب بهت میگه عاشقتم ولی عرضه نداره جواب بدترین بی احترامیا رو بده دیگه نسبت بهش سرد شدم

بنظرم میاد چون دیر اومدین تصورش این بوده که بعد شام می ایید . 

ولی کلا ازش خوشم نیومد . بهتره بگم با توضیحاتت که حالم از رفتارش بهم خورد .

قطع رابطه نکن . حرف تیز نزن چون شوهرت ازت دور میشه  . اما خودتمم براش هلاک نکن 

هرگز دلی را نشکن که دلت خواهد شکست..

اگه ماجرا همینیه که تعریف کردی،پس ایرادا از شوهرته،بهش بگو اگه تو عادت به تن دادن به خفتی داری و برا خودت ارزش و احترام قائل نمیشی باش اما من زیر بار اینجور خواری ها نمیرم،یا شوهرتو درست کن یا خودت فقط از خودت دفاع کن و پای اون دخترو ببر از خونه ت کامل

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
عزیزم چرا امون موقعه ک میگفت برید نون پنیر بخورید با شوهرت پانشدید برید بیرون ی ساندویچ بخورید؟

اره فکر خوبی بوده ولی مشکل این بوده که شوهرش ماست تشریف داشته

اره فکر خوبی بوده ولی مشکل این بوده که شوهرش ماست تشریف داشته

شوهرش ماستم هم اگه  بوده باید زنش میگفته پاشو شوهر بریم بیرون گشنمه ساندویچ بخوریم تا خواهرشوهر و دامادشون خجالت زده میشدن مطمعن باش اگه ابن حرکت رو میزد اسی بعد رفتنشون شوهرش خواهرش دعواش میکردن چرا بلند نشدی چیزی بزاری و حالش گرفته میشد  

آدم قلبش چن تیکه میشه خب اونی که هر روز و هر شب بهت میگه عاشقتم ولی عرضه نداره جواب بدترین بی احترام ...

منم سردشدم چون هرچی شد طرف مقابلم گرفت... این مردا لیاقت محبت زیاد ندارن

خدایا نینی تو دلم سالم و صالح حفظش کن🥺❤💋      خداجونم دامن همه منتظرارو سبز کن الهی امین💚🤲
آدم قلبش چن تیکه میشه خب اونی که هر روز و هر شب بهت میگه عاشقتم ولی عرضه نداره جواب بدترین بی احترام ...

چند سالشه ؟ باید با سیاست حالیش کنی که اجازه نده اطرافیان بهت بی احترامی کنند . اگه همون سو سیس تخم مرغو با احترام می اورد و عذرخواهی می کرد اشکالی نداشت . ولی همونم با بی احترامی و بزور اماده کرده

خواهر شوهر بزرگم هم دقیقا مثل خواهرشوهر شما حسود و گستاخ تشریف داره و اصلا نمیشه مثل انسان باهاش برخ ...

دوست خوبم شوهر من زبونی هم قبول نداره و همیشه خواهرشو فرشته میدونه با این اخلاقای گندش ولی منم به عنوان خواهر توصیه ای برات دارم الان اون زمونه که جواب بدی رو با خوبی بدی خودشون شرمنده میشن گذشته با همه عین خودشون رفتار کن شاید شوهرت زبونی سمت شما باشه ولی در واقع در عمل به خواهرش کم محبتی نمی کنه اونا جواب احترام شمارو با بی احترامی میدن چرا باید پولی که شوهرت انقد براش زحمت میکشه هر دفعه مهمون اومدنی کلی تشریفات ببینی و بریزی تو شکم یه مشت آدم مفت خور و بی لیاقت فقط برا اینکه ازت تعریف کنن حرف بقیه برات مهم نباشه درباره ات چی میگن برای پیشرفت زندگیت تلاش کن نه پذیرایی بهتراونا برعکس پولاشونو جمع میکنن ناراحت نشیا ولی تو دلشون بهت میخندن تو رو یه آدم ساده میدونن نه باسیاست اینجوری هم ازت تعریف میکنن که خدماتتو قطع نکنی همسرتونم اگه به فکرتون بود نمیزاشت به خاطر اونا انقد زحمت بکشین چون شما منو راهنمایی کردین و وقت گذاشتین منم خاستم نظرمو بهتون بگم مرسی عزیزم