2777
2789
عنوان

شوهر هویج

| مشاهده متن کامل بحث + 45970 بازدید | 141 پست
اره وقتی خسته نیست حالیش کن. مردا دوزاریشون کجه و شوهر تو دوزاریش دولاس. ضمنا هرچی بگی جبهه می گیرن ...

آره واقعا زبونشون دراز میشه به ما که میرسن به اونا رسیدنی لال میشن

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 

من یه بنده خدایی رو حداقل ده بار تو یه مدت مشخص دعوت کردم ایشون کلا منو دوبار دعوت کردن و اونم دقیقه نود که مجبوری احتمالا بقیه بهش گفتن. خب نمیشه که دعوا کرد شما شام رو می خوردی دفعه بعد هم خودت رو هلاک نمی کردی واسشون

زدم تو گوش مشکلات.....رررررفت با بزرگترش اومد.....

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه عزیزم همه چی خونشون بود به خودمون اومدنی گفت بخریم خیلی پرو شما نمیشناسیش بعدازظهر چون ما رفتیم ی ...

طوری نیست زندگی میدون جنگ نیست 

ب نظر من بهتر بود همون شام میخوردی و تشکر با قهر کردن شوهرت از خودت دور کردی و ب خواهرش نزدیک تر 

همیشه هم رکاب شوهرت قدم بردار پسش نزن 

کمی رندانه تر برخورد میکردی 

ب قول قدیمی‌ها با پنبه سر ببر

چرا شام نخوردی؟

چون بعد اینکه ما رسیدیم خونه اصن نپرسید گشنه این یا نه اون شامم با کلی اصرار شوهرش گذاشت با منت هی میگف نه من حوصله ندارم بلند شین خودتون نون پنیر بردارین بخورین شما باشین بهتون بر نمیخوره

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
نه عزیزم همه چی خونشون بود به خودمون اومدنی گفت بخریم خیلی پرو شما نمیشناسیش بعدازظهر چون ما رفتیم ی ...

یه ساندویچ بیرون بخورین دفعه بعد. راحت و بی درد سر 

زدم تو گوش مشکلات.....رررررفت با بزرگترش اومد.....
بخاطر شام بی کلاس قهر کردی ؟ نمی کردی بعدا که میومدن یه شام در همین حد میدادی

نه گلم گفتم که خودش رفته پارک از عمد شام نپخته 

خب اشتباهت این بوده شام نخوردی شاید چیز دیگه نداشتن اصلا میخوردی اونم اومد خونت توام املت میزاشتی جل ...

عریزم کامل توضیح دادم تو پستام بخون متوجه میشی

والله خواهر شوهرای من مهمونم برامون بیاد برا همه چای میارن الا من هیچ وقتم بهم اهمیت نمیده حتی شوهرم ...

ولی شوهر آدم باید اولویتش خانومش باشه چون منم که تو همه ی سختیهای زندگی کنارش نه کس دیگه باید نزاری کسی به خانمش بی احترامی کنه اگه به خانومش بی احترامی کنن انگار به خودش بی احترامی کردن عزیزم

تازه ایشون سر زده رفته شهرشون همین شاید اون خانم توان پرداخت هزینه مهمونی نداشت  من باشم برم ش ...

ما همیشه دست پر میریم گلم تازه خودش زنگ زد با شوهرم دعوا کرد که اومدین اینجا نمیای به خواهرت سر بزنی 

البته تاقص تعریف کردی و ما نمیدونم بی احترامی چی بوده  فقط شام بوده ؟

کامل گفتم که اون نمیخاس شام درست کنه منم ناراحت شدم نخوردم است بعدش برگشت گفت چه افاده ها هر کی میخوره بخوره نمیخوره به درک تازه من رفتم اتاق صدای واه واه ویشش ویشش قطع نمیشد 

شوهرمنم همینطوری ..... ب جهنم توام ازاین ب بعد خواهرشو محل نزار

تآره من تا الان کوچکترین بی احترامی به این خانوم نکردم همیشه بهم تیکه مینداخت بعضی وقتا با خنده جوابشو میدادم حداقل حرمت برادرشو نگه میداشت که از خودش بزرگتره

تآره من تا الان کوچکترین بی احترامی به این خانوم نکردم همیشه بهم تیکه مینداخت بعضی وقتا با خنده جواب ...

منم یه بار درحد طلاق سر خواهرشوهر دعواکردم و قهررفتم ولی وقتی برگشتم دیدم از قبلم صمیمی ترشده با خواهرش🙂

خدایا نینی تو دلم سالم و صالح حفظش کن🥺❤💋      خداجونم دامن همه منتظرارو سبز کن الهی امین💚🤲
حق داری ناراحت بشی ولی اگر بی خبر رفته باشی یا خودت ،خودت رو دعوت کرده باشی حتی اگر خبر دادی یا این ...

نه عزیزم ما از ظهر اونجا بودیم خودشم شوهرمو فحش داد که چرا اومدی اینجا خونه ما نمیای از اولش یه جوری با شوهرم حرف میزنه انگار نوکرشه

من یه بنده خدایی رو حداقل ده بار تو یه مدت مشخص دعوت کردم ایشون کلا منو دوبار دعوت کردن و اونم دقیقه ...

عریزم همون سوسیس تخم مرغم نمیپخت شوهرش اصرار کرد به شوهرش میگفت انقد جلز و ولز میزنی پاشو خودت یه چیزی درست کن ساعت ۹ بود دیگه کسی که تا اون موقع شام نپخته خب خودش عمدی این کارو کرده دیگه من بخاطر این رفتارش ناراحت شدم به شوهرش میگفت نون پنیر بده بخورن پیش خودمون 

خواهر شوهر بزرگم هم دقیقا مثل خواهرشوهر شما حسود و گستاخ تشریف داره و اصلا نمیشه مثل انسان باهاش برخورد کرد چون بلوایی درست می‌کنه بیا ببین ...من در ظاهر هیچی نمیگم و بیاد هم احترام میکنم ولی شوهرم قبول داره که چه آدم های بی شخصیت و گستاخی هستن ...تصور کن رفتیم یه شهر دیگه خواهرشوهر بزرگم به ما ناهار بلال داد ...یه بار هم کلم خرد کرده بود به جای میوه آورده بود کلی هم تعریف می‌کرد و قیافه گرفته بود، همیشه هم همینه و عمرا به کسی ناهار و شام و کادو تحت هیچ عنوانی نمیده ...وضعشون هم خوبه و همه چی هم دارن ...ولی اگر بیان و غذا وپیش غذا و میوه و دسر و پذیرایی کوچکترین نقصی داشته باشه بیا ببین چکار میکنن ...ولی من همه رو رعایت میکنم و شوهرم به شدت شرمنده میشه و خودشون هم همیشه ضایع میشن😂 دشمن یه موهبته به جای قهر و دعوا با سیاست برای خودت امتیاز بگیر و لذت ببر ...همیشه هم مهمونی دادنش جزو سرشکستگی های خودش و خانواده‌اش شده و مهمون داری ما زبونزد همه ....

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.