2777
2789
عنوان

شوهر هویج

| مشاهده متن کامل بحث + 45959 بازدید | 141 پست
نه عزیزم این همه چی و زود متوجه میشه بعدش بخاطر اینکه من شام خواهرشو نخوردم ازم ناراحت شد

بخاطر شام بی کلاس قهر کردی ؟ نمی کردی بعدا که میومدن یه شام در همین حد میدادی

هرگز دلی را نشکن که دلت خواهد شکست..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والله خواهر شوهرای من مهمونم برامون بیاد برا همه چای میارن الا من هیچ وقتم بهم اهمیت نمیده حتی شوهرم ازم دفاعم نمیکنه منم بهشون اهمیت نمیدم خودم میرم میارم ب شوهرمم کاری ندارم اونا خواهراشن شاید دلش نخواد چیزی بگه بخدا سپارشون

سکوت سرشار از ناگفته هاست
منم  یه اتفاقی افتاد الان  باهم حرف میزنن ولی من پیشنهاد دادم هروقت اومدن خونمون  خود ...

آدم میسوزه خواهر من که گفتم دیگه حق ندارن بیان خونمون در مقابل اون همه احترامی که گذاشتم هر دفعه میان جوابمو گرفتم

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
توهم هرموقع امد خونت سوسیس تخم مرغ درست کن چایی درست کردی جلوشوهرت وشوهر اون بگیر سینی بزار جلوش تا ...

نه دیگه نمیزارم رنگ خونمونو ببینه 

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
خب اشتباهت این بوده شام نخوردی شاید چیز دیگه نداشتن اصلا میخوردی اونم اومد خونت توام املت میزاشتی جل ...

تازه ایشون سر زده رفته شهرشون همین شاید اون خانم توان پرداخت هزینه مهمونی نداشت 

من باشم برم شهر دیگه اگه بخوام برم خونه کسی دست پر میرم

چیزی ب شوهرت نگفتی؟

هر دفعه میگفتم چه تغییری میکرد که این دفعه هم بگم خودش که کر و کور نبود هم دید هم شنید حرفای خواهرشو دیگه خسته شدم از دستش اگه بازم میگفتم توجیه الکی میکرد از اونا طرفداری میکرد آخرش من مقصر میشدم دیگه ولش کردم 

هر دفعه میگفتم چه تغییری میکرد که این دفعه هم بگم خودش که کر و کور نبود هم دید هم شنید حرفای خواهرشو ...

شوهرمنم همینطوری .....

ب جهنم توام ازاین ب بعد خواهرشو محل نزار

خدایا نینی تو دلم سالم و صالح حفظش کن🥺❤💋      خداجونم دامن همه منتظرارو سبز کن الهی امین💚🤲
 به نظر من چون شام نخوردی فکر کرده براش قیافه گرفتی واسه همین برات چای نیاورد . عزیز دلم گاهی ...

نه عزیزم همه چی خونشون بود به خودمون اومدنی گفت بخریم خیلی پرو شما نمیشناسیش بعدازظهر چون ما رفتیم یه دور بزنیم با شوهرم اونم از حسودیش رفته بیرون شام نپخته خودشون قبل اینکه ما برسیم خونه شام خورده بودن از ناهار مونده بود بدون اینکه منتظر ما باشن در حالیکه همیشه ساعت۱۱ شب شام میخورن ساعت ۸ شب رسیدیم خونه گفتن ما شام خوردیم هنگ کردم اصن فقط یه روز اونجا بودیم یعنی نتونسته یکی دو ساعت گشتن مارو تحمل کنه خودشون که آدم و جایی نمیبرن