2777
2789
عنوان

شوهر هویج

| مشاهده متن کامل بحث + 45970 بازدید | 141 پست
ن ببین بازم متوجه حرفم نشدی عزیزم تا کی رفتار اومد نکنی گیرم هم نکردی اوکی؟ ولی باید همسرت متوجه بشه ...

آره من تا الان خیلی سعی کردم اینایی که شما میگین بهش بفهمونم میفهمه درست میگما ولی خودشو زده به اون راه میبینه رفتار خونوادش درست نیست ولی از ترسش باهاشون برخورد نمیکنه

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 

استارتر عزیز، من قول میدم تو از همسرت و خانواده‌اش سرتر هستی و بیشتر اوقات تو این جور ازدواج ها، خانواده‌ی طرف مقابل شروع میکنن با کم محلی و بی احترامی بهت تفهیم کنن که ارزشی برای برتری تو قائل نیستن و بازی شروع نشده رو ببرن در کمال وقاحت و پررویی ...ولی گاهی اوقات هم خود همسر، شروع میکنه به این بازی و دقیقا با این جور برخوردهای حساب شده و طرفداری از دیگران و کم احترامی، سعی میکنه اون برتری تو رو خیلی نامحسوس و البته به بدترین شکل زیر سوال ببره و بهت تفهیم کنه مثلا خواهرش برات ارزشی قائل نشد و امثالهم ...و تو بشینی هی غصه بخوری اشک بریزی موهات سفید بشه که چی، که یه وقت اون برتریِ به چشمت نیاد و به قولی حالیت نشه که از همسرت و خانواده‌اش یه سر و گردن بالاتری ...این شگردِ خیلی از مردهای ایرانیه ...مادر و خواهر و خاله و خانباجی رو میارن وسط که تحقیرت کنن و آوانس بیشتری بگیرن یا هر نقشه ای که دارن عملی کنن، وگرنه به قول خودت اگر نمیدونه پس چرا نمیزاره تو همون برخورد رو انجام بدی؟! پس خوب میدونه و نقطه ضعف ازت گرفته و خوشش میاد از این داستان ...پس حالا راه حل چیه اصلا و ابدا اهمیت نده بزار هر کاری میکنن انجام بدن اصلا به روی خودت نیار و ناراحت نشو و لبخند بزن و بعد از یه مدت که مطمعن باشه ناراحت نمیشی اون موقع خودت میبینی خودش میگه مثلا دیدی خواهرم چکار کرد باهات ...دقیقا اون موقع بگو خب خواهرت یه انسان نرمال نیست و اصلا برام اهمیت نداره و در واقع هر کاری میکنه طرف حسابش تویی و خودت اگر ناراحتی جوابشو باید بدی ....خواهرشوهرت هم اومد کاملا پذیرایی کن و لبخند بزن و دقیقا کارهایی که انتظار داشتی برات انجام بده رو اجرا کم و این طوری خواهر و برادر و سر جاشون بنشون و بعد رفتنشون بگو باید به مهمون ادب و احترام کرد اگر تربیت و اصالتی در کار باشه ...کلا هرگز رو نده به همسرت که بگه کسی تو یا رفتارت رو قبول نداره ...از این داستان هیچی عایدت نمیشه بهت قول میدم ...بزار خودش طرف بشه باهاشون ...اون وقت حالیش میشه هر کاری میکنن در حق خودش میکنن نه شما و هیچ وقت هم نمیتونه با این برخوردش شما رو سرشکسته کنه یا ازتون آوانس بگیره و با خانواده‌اش شاد باشن 😏

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون وقت برادرش بلند میگه به خواهر عزیزمم تعارف کن بعدشم زود بهشون میگه حواسش نبود که یه وقت ناراحت ن ...

عزیزم میدونم رفتاراشون بده...

بنظرم اگه از همون اول آب پاکی رو میریختی رو دست شوهرت خیلی بهتز بود

میگی شوهرت بلند میگه به خواهرمم تعارف کن

شما هم سیاست داشته باش و بگو میزارم جلوی خودش که راحت باشه

اینطوری شاید شوهرت متوجه نشه ولی خواهرش متوجه میشه منظورت چی بوده

تو شاهکار خلقتی!🕊
استارتر عزیز، من قول میدم تو از همسرت و خانواده‌اش سرتر هستی و بیشتر اوقات تو این جور ازدواج ها، خان ...

آره عزیزم اینارو متوجه شدم از اولش هم میدونستم که خیلی ازشون سرترم از نظر تحصیلات و خانواده و ظاهر ولی اینجا نگفتم که فکر نکنن دارم از خودم تعریف میکنم اینو میدونستم که خواهرش و خونواده اش از اول ازدواج بخاطر اینکه از اونا بالاترم منو نادیده میگیرن که اعتماد به نفسم بیاد پایین و اونارو بالاتر از خودم بدونم حتی  اینم فهمیدم بخاطر اینکه جاریم هیچ برتری نسبت به خواهر شوهر نداره حتی از اون پایین تره همیشه اونو تحویل میگیرم که من ناراحت شم اونا هم از ناراحتی من خوشحال حتی برادر شوهر چن باری از دهنش دررفته بود که آره چون فلانی این هنرارو بلدهرچون فلانی زبون داره چون فلانی خوب در میاد جلو فامیل و تحصیلاتش بیشتره زنم حسودیش میشه ولی اینارو میتونم راحت قبول کنم که همچین رفتاری باهام داشته باشن رفتار شوهرمو نمیتونم هضم کنی آخه کسی که همیشه بهت میگه عاشقتم و یه لحظه هم نمیتونم ناراحتیتو تحمل کنم اون چرا باید از عمد این رفتار و داشته باشه اون که برعکس باید به وجود من افتخار کنه که خانومش از بقیه بهتر و فهمیده تره به خدا الان با اشک دارم مینویسم حتی نمیتونم اینو هضم کنم که میبینه بقیه با بی احترامی باهام رفتار میکنن ولی ندیده میگیره من اونو با عشق انتخاب کردم ولی اون چرا منو نمیفهمه خیلی اینجوری که شما میگین رفتار کردم حتی غیر مستقیم تیکه انداختم اونا هم در جا جواب دادن یعنی هیچوقت یه حرفو بی جواب نمیذارن نمیشه که هر دفعه من دعوت کنم بهترین پذیرایی و بکنم چون اونا همیشه دعوت کردنی کلی بی احترامی و بدترین پذیرایی و ازم کردم حتی اگه دعوت کنم و به قول شما باسیاست ازشون پذیرایی کنم و به شوهرم هیچی نگم مطمئنم حتی اونم برمیگرده بگم خواهرم فلان رفتار و باهات داشت چون چن باری امتحان کردم دیدم اصن انگار نه انگار تازه ازشون تعریف کنم اینم چن تا میزاره روش اون وقت تا آخر عمرم باید سواری بدم چون شوهرم خودشو زده به اون راه

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین