2777
2789
عنوان

شوهر هویج

| مشاهده متن کامل بحث + 45970 بازدید | 141 پست
عزیزم خوبه خودت میگی مهمون نرو خونش خوبه پس شاهم دیگه نرید اون شهرم اگه کاری داشتید تو پارک چادر بز ...

فک کردم دیگه یه شب و راهمون میده خونش😂😂😂 به حکم خواهری و برادری و این همه خوبی که همسرش بهش کرده و میکنه 

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
از حرص داری میخندی ؟        

😂😂😂 نه همینجوری خیلی شادم از بس شوهرم تحویلم میگیره تو جمع و برام ارزش قائله

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه عمرا برم خونشون ما گفتیم میریم دور بزنیم بیایم خودش میدونس شام میایم

حالااگه شامم بیرون میخوردین،بازم ناراحت میشد!!

آدم واقعانمیدونه به چه سازاین آدمای نفهم برقصه!

وخدایی که بشددددت کافیست❣
مشکل همسرت گلم ن بقیه . خواهر شوهرت میتونه دوست داشته باشه یا ادب داشته باشه یا ن همسرت نباید اجازه ...

من حتی تو عنوانم اصل قضیه رو گفتم دیگه 😅میدونم مشکل اصلی شوهرمه ولی درست نمیشه چیکار کنم

شوهرت از بچگی با این خاهر بزرگ شده همه ی رفتاراش براش عادیه و زننده نیست و سازگاری داره پس نه بهش بر ...

خب منم نمیتونم خودمو با بی ادبیای خواهرش وفق بدم که چون منم اینجوری بزرگ شدم نمیتونم هر دفعه اجازه بدم یکی بهم بی احترامی کنه و هیچی نگم آره شما راس میگین اون با این مدل اخلاق خواهرش بزرگ شده ولی مشکل از خودشه که بهش رو داده پس چرا خواهرش همین رفتارشو نمیتونه با زن اون یکی برادرش داشته باشه و همیشه در کمال احترام باهاش برخورد میکنه چون از اون یکی برادرش میترسه اون حد و حدوداشو بهش نشون داده

توشام نخوردی همه رو ناراحت کردی مهمون بودی درست ولی چه اشکالی داره دورهمی یه چیزی می خوردین اونم بدش ...

شکم پرست نیستم عزیزم وقتی یکی حاظر نیس همون سوسیس تخم مرغ و سر وقت برات درست کنه و بهت اهمیت نمیده که مهمونی به خاطر حسادت به تو میره بیرون گردش و ساعت ۹ شب میاد وساعت۱۱ شب با اصرار شوهرش این شام و برات درست میکنه داره تو روت قشنگ بهت میگه برام ارزش نداری و دوس ندارم بیای خونه ام در حالی که خودش دعوتت کرده چه حسی بهت دست میده تازه بی احترامیش فقط این نبود قبل اینکه ما بریم بیرون دوتایی نشسته بودیم باهم صحبت میکردیم خودش ازم سوال میپرسید موقعی که من حرف میزدم پا میشد میرفت اتاق اصن به حرفام اهمیت نمیداد یا وسط حرفم گوشی میگرفت دستش از عمد این کارارو میکرد خب انگار من هر روز خونه ی اون پلاسم منم دیدم اینجوریه دیگه صحبت نکردم و به شوهرم گفتم بریم بیرون واقعا زشته این رفتار با مهمون

من حتی تو عنوانم اصل قضیه رو گفتم دیگه 😅میدونم مشکل اصلی شوهرمه ولی درست نمیشه چیکار کنم

پس ناراحتی نداره وقتی از بازخورد همسرت مطمئن هستی گلم وقتی همسر شما احترام شان شخصیت شما حفظ نمیکنه اون طور  البته شما در تکست ک نوشتید عنوان کردید پس مشکل ایشون ریشه مشکل حل کن 

چ بیشخصیته خواهرشوهرت.واقعا شوهرت هیچی نمیگه؟ یا شوهراون نمیگه اینا مهمونن اینکارا زشته؟بخدا این چیز ...

خیلی بی شخصیته عزیزم حالا این یه قسمت از کاراش بود بقیه ی رفتارشو نمیتونم بگم طولانی میشه فقط دعا میکنم هیچ کسی با همچین آدمای بی شخصیتی فامیل نشه شوهرم که خواهرشو فرشته میدونه شوهرشم عین یک ازش میترسه

حالااگه شامم بیرون میخوردین،بازم ناراحت میشد!! آدم واقعانمیدونه به چه سازاین آدمای نفهم برقصه!

دقیقا منم همین فک رو کردم اون وقت میگف یعنی مارو آدم حساب نکردین که تو خونه منتظرتونیم و ساعت ۱۱ شب میخایم براتون با منت سوسیس تخم مرغ درست کنیم🤣🤣🤣

پس ناراحتی نداره وقتی از بازخورد همسرت مطمئن هستی گلم وقتی همسر شما احترام شان شخصیت شما حفظ نمیکنه ...

اره دیگه منم تصمیم گرفتم که کلا نه با خونوادش نه فامیلاشون رفت وآمد نکنم که دیگه مورد بی احترامی قرار نگیریم چون هر دفعه از این اتفاقا برام میفته و نمیتونم بهش فک نکنم ناراحت میشم باورت میشه یه دونه موی سفید نداشتم ولی الان با این سنم موهام سفید شده از کارای شوهرم دیگه نمیخام این رابطه ی سمی رو ادامه بدم

خیلی بی شخصیته عزیزم حالا این یه قسمت از کاراش بود بقیه ی رفتارشو نمیتونم بگم طولانی میشه فقط دعا می ...

من یکی ازاین خواهرشوهرا دارم ولی اون مشکل اعصاب داره وقتی خوبه ک ازخوبیاش هرچی بگم کم گفتم ولی امان از روزی ک رو دنده ی بدش بیفته اصلا نمیتونی تصورشو بکنی حتی ب بچه ها هم رحم نمیکنه خونمون نزدیک ولی من الان چندساله پامو تو حیاطشم نزاشتم.میادخونه مامانش منم میبینمش.خداروشکر ک شوهرمم میشناستشون و ب هیچ عنوان بهشون محل نمیده.کلا قطع رابطه کرده باهاش

خواهرشوهرتون خیلی مغرور و غده

و چون شما ازش کوچکترین با خودش گفته « مگه من خدمتکارشم وایسم در اشپزخونه بپزم و اون برود و گشت بزنه و بیاد اماده بخوره ! » بنابراین شام نپخته . البته از اخلاقش خوشم نمیاد و کلا « ان خلقکم اطوارا »

خدا همه مدل بشری با اخلاقای مختلف آفریده

هرگز دلی را نشکن که دلت خواهد شکست..
اره دیگه منم تصمیم گرفتم که کلا نه با خونوادش نه فامیلاشون رفت وآمد نکنم که دیگه مورد بی احترامی قرا ...

ن ببین بازم متوجه حرفم نشدی عزیزم تا کی رفتار اومد نکنی گیرم هم نکردی اوکی؟ ولی باید همسرت متوجه بشه ک عشق خانواده و احترام جدا حرمت خانم خونه جدا  این دوتا دنیای متفاوتی دارند باید خودش بدونه چطور برخوردی کنه اگ ایشون ی بار جلو خانوادش احترام تو حفظ میکرد مطمن باش هیچوقت ب خودشون اجازه توهین نمیدادند  . کاش مردا قبل ازدواج واقعا فهمند آیا رشد عقلی و درک دارند زن گرفتن مهم نیست اینک ی خانم نگه داری ب زندگی آرامش بدی مهم البته امروزیا ازدواج بیشتر وابستگی تا عشق 😕 ولی انشالله عزیزم مشکل شما هم حل بشه حرص نخور فقط خودت اذیت میشی موفق خوشبخت باشی گلم

خواهرشوهرتون خیلی مغرور و غده  و چون شما ازش کوچکترین با خودش گفته « مگه من خدمتکارشم وایسم در ...

ولی اون یکی داداشش با زنش میره یه هفته میمونه صب بعد اینکه صبحونه رو میخورن میرن بیرون تا ظهر موقع ناهار دوباره بعد ناهار میرن تا شب یعنی فقط برای خوردن و خابیدن میان خونه اینا اونا تا الان خیلی رفتن خونشون با اینکه با ما تو یه سال ازدواج کردن پس چرا درمورد اونا این فکرو نمیکنه تازه اون زن داداش کوچیکشه ولی از نظر سنی از من بزرگتره تازه اون ناهار شامم جلو چشم خواهرش و شوهرش میبرن اتاق میخورن 😂😂😂یعنی از اول اینجوری رفتار میکردن مثلا زنش که نمیخایم با شما سر یه سفره بشینیم مهمون اینجوری بیشعور باشه خوششون میاد تازه میگن بازم بیاین خونمون خونه ی مادرشوهرمم این رفتار و داشتن من تعجب میکردم پس چرا با اونا کاری ندارن و بهشون احترام میزارن