2777
2789
عنوان

اصلا هنگ کردم نمی دونم چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 145384 بازدید | 293 پست
خیلی وحشتناکه و البته تلخ . نمیدونم چی بگم اما شاید خودشم کوتاهی کرده .شاید واقعا کنار دخترش نبوده و اونو کنار مردی بد ذات رها کرده که اونجوری شخصیتش شکل گرفته .
چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای خدا. کی می تونه حتی تصورش رو بکنه که پدری به دخترش... یا خدا البته این خانم هم دونسته و ندونسته مقصر بودن دختره دیگه. باباهه شاید ناخواسته زمان حموم بردن تحریکش کرده و وقتی این صحنه رو دیده لذت برده
واقعا چه دلیلیه میارید؟چون پدرش بردش حموم و پوشکش را عوض کرد به دختر نظر پیدا کرده؟مشکل اینه اون پدر آدم مریضیه.تمام.منم تا پنج شش سالگی با بابام حمام رفتم.هیچ اتفاقی هم نیافتاد.پس همه مادرها که پسرها را بزرگ میکنن هم باید به پسرهاشون نظر داشته باشن؟
هر طور دوست داری زندگی کن و بگذار بقیه هر طور دوست دارند زندگی کنند.
مینطور نوع پوشش توی خونه
مراقب کسانی که سفره دلتان را برایش باز میکنید باشید.فقط آدمهای کمی هستند که واقعأ برایشان مهم است.بقیه فقط میخواهند سوژه ای برای سخن چینی داشته باشند.
کاش خانمها با پسراشون و پدرا با دختراشون، از کوچیکی ، رفتار و گفتارشون از چهارچوب خارج نشه، و حدی رو در نظر بگیرن، شکی نیست که امثال این پدر و دختر روانی هستند، اما اگه حیا از اول حفظ بشه، بعدها شاهد همچین چیزهایی نمیشیم
مراقب کسانی که سفره دلتان را برایش باز میکنید باشید.فقط آدمهای کمی هستند که واقعأ برایشان مهم است.بقیه فقط میخواهند سوژه ای برای سخن چینی داشته باشند.
همینطور نوع پوشش توی خونه