2777
2789
عنوان

نگاه مردم آزارم میده.لطفا بیاین

683 بازدید | 25 پست

من یه پسر ۲۲ ساله ام که به علت سطان دست چپم را از دست دادم ولی چون انقدر زجر کشیدم بخاطر دستم الان ناراحتش نیستم که ندارمش مثل دندون کرم خورده شده بود که به درمان جواب نمیداد

ولی الان نگاه ها و خیره شدن مردم به من اذیتم میکنه.بعضی وقتا بچه ها میترسند از من که چرا دست ندارم.بعضی ها نچچچ نچچچچ میکنن و منو نگاه میکنند. مگه من خودم دستمو سرطانی کردم؟ چکار کنم برام مهم نباشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه این که چیزی نیست 

کجایی که مردمش آنقدر فقر فرهنگی دارن 

نج نج هم میکنن 😬😬

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

فقر فرهنگی، به دل نگیر برادر

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

حالا امیدوارم داستان کلا ساختگی باشه صرفا جهت جلب توجه ولی اخه قطع دست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

چه نوع سرطانی بوده که دست قطع میکنه ؟ نشنیده بودم اینجوریش رو 

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

بعضیا از روی حس ترحم پچ‌پچ میکنن و منظوری ندارن

ولی در کل مردم همیشه از قدیم همینطوری بودن و هستن

نمیشه تغییرشون داد

باید نادیده شون بگیری و بذاری هر چقد میخوان زل بزنن بهت، برات مهم نباشه 

اهمیت نده... یه آهنگ پخش کن و به اون گوش بده(:

آدما عادت دارن به جای خالی توجه می‌کنند جای خالی دستتون رو با یه شخصیت قوی پر کنید دیگه حتی خودتون هم متوجه‌اش نمی‌شید و حتی به نگاه آدمای کوته فکر اطرافتون هم اهمیت نمی‌دید

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

وقتی حرفاتون رو خوندم تنها چیزی که نظرم رو جلب کرد این بود که سرطان رو شکست دادید و الان حالتون خوبه خدا رو شکر 

نگاههای مردم هم بگذار از سر کنجکاوی چون داستان پشت این قطع دستتون رو نمیدونن و بیشتر براشون عجیب هست 

یک موضوع دیگه فرهنگسازی نشده که ما چطور با فردی که با ما متفاوت هست برخورد کنیم 

ولی بازم تبریک میگم بابت شکست سرطان همینکه شما الان هستید در کنار خانواده و عزیزانتون به هر چیز دیگه ایی می ارزه🌱