2777
2789
عنوان

بچه هاتوروخدا کمکم کنید

157 بازدید | 25 پست

بچه ها شوهرم الکی الکی قهرکردش ازخونه زدش بیرون الان تنهام توعمرم هیچوق اینموقعه شب تنهانبودم خیلی خیلی میترسم چیکارکنم جوابمم نمیده تقصیره منم بودش میترسم دوسش دارم دارم دق میکنم 

اگ تقصیر تو بوده پیام بده عذر خواهی کن و بگو دوسش داری و برگرده خونه با لحن خوب بگو

زنگ نزن ج نمیده پیام بده

بعدم قرآن بخون نترسی

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارم میمیرم نمیدونم باید چیکارکنم بخدا موندم میترسم خبرم ندارم کجاس خیلی تنهاموندم بخدا هیشکیو ندارم حرفه دلموبزنم اولین باره قهرکرده اینوقته شب تنهام گذاشته همیشه قهرمیکرد میرف نیم ساعته برمیگش الان خبری نیس چیکارکنم

اومده بود خونه ازباشگاه کیک پخته بودم اخه احتمال میدم باردارم گفتم بخور نخوردش منم گفتم بدرک نخور برداشتم کیک گذاشتم یخجال اومدم گفت چایی بده بردم دادم گفتم بگو ببخشید عذرخواهی کن گفت حوصله ندارم حرف نزن گفتم مگه کی هستی اینجوری باهام حرف میزنی ناراحت شد پاشد رفت

اگ تقصیر تو بوده پیام بده عذر خواهی کن و بگو دوسش داری و برگرده خونه با لحن خوب بگو زنگ نزن ج نمیده ...

تاثیری نداشت گذاشته رفته هیچوق اینجوری نمیکردش  نمیدونم چشه اصلا الان کجاس 

اومده بود خونه ازباشگاه کیک پخته بودم اخه احتمال میدم باردارم گفتم بخور نخوردش منم گفتم بدرک نخور بر ...

ینی دادو بیدادم نکردین؟

سر به درک گفتنت رفت یا دعوا بالا گرف

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
شماچرا چیشده

هیچی ماشینمو فروخته قرار بود با پولش به اضافه کمی از پول خودش زمین یا خونه بخره حالا که زمین خریده میگه به نامت نمیزنم قرار بود نصف نصف به نام بزنیم ازش بدم میاد احساس میکنم کلاه برداره بی شرف

هیچی ماشینمو فروخته قرار بود با پولش به اضافه کمی از پول خودش زمین یا خونه بخره حالا که زمین خریده م ...

بخدا من اونقد تحمل میکنم این چیزارو ناراحت نباش میدونم چی میگی

وای بخدا میفهممت چرا مردا اینجورین خدا ازشون نگذره

چون میدونه نمیتونم حرفمو حتی به مادرم بگم اینجوری میکنه خانوادم خیلی مظلومن سرمم ببره نمیتونم بگم بهشون خودش میدونه 

بخدا من اونقد تحمل میکنم این چیزارو ناراحت نباش میدونم چی میگی

من فقط لعنتش میکنم که انقدر خرم با نازاییش دارم میشازم به هیچکس نگفتم و باز اینجوری باهام رفتار میکنه خدا ازش نگذره الهی