ppppppppmm مدیر استارتر عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 142 عنوان بچه هاتوروخدا کمکم کنید 157 بازدید | 25 پست بچه ها شوهرم الکی الکی قهرکردش ازخونه زدش بیرون الان تنهام توعمرم هیچوق اینموقعه شب تنهانبودم خیلی خیلی میترسم چیکارکنم جوابمم نمیده تقصیره منم بودش میترسم دوسش دارم دارم دق میکنم 1401/03/01 | 02:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باران_آبی عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 10360 اگ تقصیر تو بوده پیام بده عذر خواهی کن و بگو دوسش داری و برگرده خونه با لحن خوب بگوزنگ نزن ج نمیده پیام بدهبعدم قرآن بخون نترسی خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
yalda_70 عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 767 چیکار کردی؟ منم با شوهرم قهرم و اصلا حالم خوب نیست منتها من مقصر نیستم
ppppppppmm مدیر استارتر عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 142 دارم میمیرم نمیدونم باید چیکارکنم بخدا موندم میترسم خبرم ندارم کجاس خیلی تنهاموندم بخدا هیشکیو ندارم حرفه دلموبزنم اولین باره قهرکرده اینوقته شب تنهام گذاشته همیشه قهرمیکرد میرف نیم ساعته برمیگش الان خبری نیس چیکارکنم
ppppppppmm مدیر استارتر عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 142 اومده بود خونه ازباشگاه کیک پخته بودم اخه احتمال میدم باردارم گفتم بخور نخوردش منم گفتم بدرک نخور برداشتم کیک گذاشتم یخجال اومدم گفت چایی بده بردم دادم گفتم بگو ببخشید عذرخواهی کن گفت حوصله ندارم حرف نزن گفتم مگه کی هستی اینجوری باهام حرف میزنی ناراحت شد پاشد رفت
ppppppppmm مدیر استارتر عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 142 اگ تقصیر تو بوده پیام بده عذر خواهی کن و بگو دوسش داری و برگرده خونه با لحن خوب بگو زنگ نزن ج نمیده ... تاثیری نداشت گذاشته رفته هیچوق اینجوری نمیکردش نمیدونم چشه اصلا الان کجاس
ppppppppmm مدیر استارتر عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 142 چیکار کردی؟ منم با شوهرم قهرم و اصلا حالم خوب نیست منتها من مقصر نیستم شماچرا چیشده
باران_آبی عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 10360 اومده بود خونه ازباشگاه کیک پخته بودم اخه احتمال میدم باردارم گفتم بخور نخوردش منم گفتم بدرک نخور بر ... ینی دادو بیدادم نکردین؟سر به درک گفتنت رفت یا دعوا بالا گرف خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
ppppppppmm مدیر استارتر عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 142 ینی دادو بیدادم نکردین؟ سر به درک گفتنت رفت یا دعوا بالا گرف اصلا نگفت چرا اون حرفو زدی بخدا خیلی الکی الکی شدش
yalda_70 عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 767 شماچرا چیشده هیچی ماشینمو فروخته قرار بود با پولش به اضافه کمی از پول خودش زمین یا خونه بخره حالا که زمین خریده میگه به نامت نمیزنم قرار بود نصف نصف به نام بزنیم ازش بدم میاد احساس میکنم کلاه برداره بی شرف
yalda_70 عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 767 اومده بود خونه ازباشگاه کیک پخته بودم اخه احتمال میدم باردارم گفتم بخور نخوردش منم گفتم بدرک نخور بر ... وای بخدا میفهممت چرا مردا اینجورین خدا ازشون نگذره
ppppppppmm مدیر استارتر عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 142 هیچی ماشینمو فروخته قرار بود با پولش به اضافه کمی از پول خودش زمین یا خونه بخره حالا که زمین خریده م ... بخدا من اونقد تحمل میکنم این چیزارو ناراحت نباش میدونم چی میگی
ppppppppmm مدیر استارتر عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 142 وای بخدا میفهممت چرا مردا اینجورین خدا ازشون نگذره چون میدونه نمیتونم حرفمو حتی به مادرم بگم اینجوری میکنه خانوادم خیلی مظلومن سرمم ببره نمیتونم بگم بهشون خودش میدونه
yalda_70 عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 767 بخدا من اونقد تحمل میکنم این چیزارو ناراحت نباش میدونم چی میگی من فقط لعنتش میکنم که انقدر خرم با نازاییش دارم میشازم به هیچکس نگفتم و باز اینجوری باهام رفتار میکنه خدا ازش نگذره الهی
yalda_70 عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 767 چون میدونه نمیتونم حرفمو حتی به مادرم بگم اینجوری میکنه خانوادم خیلی مظلومن سرمم ببره نمیتونم بگم به ... عزیزم به نظر من تقاص زو و شوهری همین دنیاست