2777
2789
عنوان

فوبیا چی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1327 بازدید | 145 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اهان فوبیای اینم دارم که حس اسیری داشته باشم مثلا بگن تا شب باید تو اتاقت باشی یا با اتوبوس از شهری ...

خدای من اینا دقیقا اون چیزاییه که من هم ازشون بشدت استرس و اضطراب میگیرم و فوبیاشون و دارم

چرا دیگه میترسی چیزی شده؟؟ 

نه.شاید بخاطر بار مسئولیته و زیاد برنامه ریز بودنه اینکه صب باید پاشم راس یه ساعت خاصی و به کارام برسم .استرس اسنکه نتونم..

حالا که تو خوابگام و هیچکاری هم ندارم باز استرسشو دارم

شروع اقدام به بارداری: ابان ۱۴۰۰... وقتی نی نی دار شدم امضام رو عوض میکنم
میدونی یکی از دلایلی که من صبح زود پا میشم شبا زود میخوابم همینه که به تنهایی نخورم اما ت خوابگاه هم ...

رادیو گوش کن من اینکارو میکردم اروم میشدم

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
چرا کسی ازدندون پزشکی نمیترسه به شدت میترسم    

اخ اخ نگو منکه یبار حمله پانیک بهم دست داد دکتر داشت سکته میکرد 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
خدای من اینا دقیقا اون چیزاییه که من هم ازشون بشدت استرس و اضطراب میگیرم و فوبیاشون و دارم

جدی میگی؟؟؟؟ فکر میکردم فقط منم تو دنیا که اینجورم🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

نه.شاید بخاطر بار مسئولیته و زیاد برنامه ریز بودنه اینکه صب باید پاشم راس یه ساعت خاصی و به کارام بر ...

ای کاش منم یک درصد مث شما بودم پاشم صب زود کارامو کنم 

ولی همش از خواب شب بدم میومده

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
عزین میشه بگی چطور استرسی از چه می‌ترسی پسر منم یازده سالشه شبا گریه میکنه میگه میترسم خوابم نبره و ...

دکتر بردیش بخاطر این مشکل؟؟

یا اینکه سوره یاسین رو موقع خواب تو گوشیت بزار بخونه ببین شاید آروم شد من بعضی وقتا ک نا آروم میشم این کارو میکنم خیلی با آرامش خوابم میبره

میشه یه صلوات برام بفرستی ک کارامون روبراه بشه🙏ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهت بده❤️