2777
2789
عنوان

فوبیا چی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1327 بازدید | 145 پست

تاریکی.ارتفاع

مخالف حضور بداخلاقا تو سایت 🌺                                عشق جانم امام زمانم ♥️                                                                                                           

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من وقتی فیلم با ارتفاع زیاد هم ببینم دستام عرق میکنن مثلا اگه سوار دوچرخه بشم که پاهام به زمین نرسه ...

اره منم خیلی دوس دارم خوب شم منم بچه بودم بهتر بودم ولی جدیدن تا یه ارتفاع پایینی از کوه هم نمیتونم بالا برم

من وقتی فیلم با ارتفاع زیاد هم ببینم دستام عرق میکنن مثلا اگه سوار دوچرخه بشم که پاهام به زمین نرسه ...

منم ی روزی حال میکردم شب تا صب بیدار بمونم اما الان خیلی میترسم ..

شروع اقدام به بارداری: ابان ۱۴۰۰... وقتی نی نی دار شدم امضام رو عوض میکنم
میگن مواجه شدن با ترس بهترین راهکاره درمانه اما من اصلا قبول ندارم،چون من واقعا هرگز حاضر نیستم با ت ...

منم قبولش ندارم ارتفاع رو هر جوری امتحان کردم در حد سکته رفتم بهتر نشدم که بدترم شدم 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
منم بچه بودم اینجور بودم احساس میکردم اگه همه بخابن من نخابم انگار تنهام و همه مردن استرس شدید میگرف ...

میدونی یکی از دلایلی که من صبح زود پا میشم شبا زود میخوابم همینه که به تنهایی نخورم اما ت خوابگاه همه چی برباب میل ادم پیش نمیره انقد بچه ها نمیخوابن که خواب ادم بهم میریزه..حالا همه خوابن من بیدار

شروع اقدام به بارداری: ابان ۱۴۰۰... وقتی نی نی دار شدم امضام رو عوض میکنم

اهان فوبیای اینم دارم که حس اسیری داشته باشم مثلا بگن تا شب باید تو اتاقت باشی یا با اتوبوس از شهری به شهر دیگه برم و نتونم از اتوبوس پیاده بشم یا تو اتوبان باشم و جای پارک نداشته باشه یا تو هواپیما که نتونم ازش برم بیرون یا سر کلاس یا جلسه امتحان 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
منم ی روزی حال میکردم شب تا صب بیدار بمونم اما الان خیلی میترسم ..

چرا دیگه میترسی چیزی شده؟؟ 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻