2777
2789
عنوان

فوبیا چی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 145 پست
نمیدونی یهو چیشد؟تنهاش نزارید همش باهاش صحبت کنید انرژی مثبت بدید حرفای مثبت بزنید نزارید تنها بخواب ...

باهاش میخوابم هیچ موقع تنها نیست حتی پیش پدرشون نمیخوابیدم از اول بهش میگم نترس نگا منو بیدارم میگم چرا اینجوری شدی میگ نمیدونم مامان یه باره اینجور شدم فقط خداکنه ازسرش بیافته

منم ۲۳سالمه مثل داداشت .. نمیذونم چمه..شبا به شوهرم میگم اول صب کن من بخوابم ..میترسم از تنهایی&nbs ...

عزیزم واقعا خیلی ناراحت داداشمم الان دیدم شما هم اینطوری خیلی اذیت میشید درک میکنم ببین خونه خودتون بودی تنها بودی اکثرا اخه بلاخرع یه ریشع دارع 

شوهرت باهات خوبه؟

خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باهاش میخوابم هیچ موقع تنها نیست حتی پیش پدرشون نمیخوابیدم از اول بهش میگم نترس نگا منو بیدارم میگم ...

من خیلی درکش میکنم خیلی خیلی

شروع اقدام به بارداری: ابان ۱۴۰۰... وقتی نی نی دار شدم امضام رو عوض میکنم
عزیزم واقعا خیلی ناراحت داداشمم الان دیدم شما هم اینطوری خیلی اذیت میشید درک میکنم ببین خونه خودتون ...

اره شوهرم خوبه..از زمان کنکورم که خواب شب برام خیلی مهم شد ..اینطوری شدم..الانم هی بیشتر میشه

داداش منم 23سالشه  بنظرت چرا اینطوری شده بوذی چقدر طول کشید

یه شب تنها بیدار بودم همه خواب بودن یه زلزله کوچیک اومد هرچی بقیه رو صدا میکردم بیدار نمیشدن تا صبح از ترس میلرزیدم تا ۵ یا۶ ماه طول کشید سعی کنید حال روحیشو عوض کنید مسافرتی چیزی من اون موقع نامزد کردم کم کم عین اینکه حواسم پرت شه ،اینجوری شد ک بهتر شدم

میشه یه صلوات برام بفرستی ک کارامون روبراه بشه🙏ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهت بده❤️
عزیزم امیدوارم مشکل بی خوابی حل بشه ولی اینو بدون تنها نیستی خیلیا عادات وسواس هایی دارن که زندگی رو ...

ممنون عزیزدلم

تموم نشده فقط مغزت انکارش کرده.. منم اینجور شدم 

شایدم همین ک شما میگی

چون بعضی وقتا میاد سراغم ولی من با قرآن خوندن و سوره یاسین آروم میشم و میخوابم

میشه یه صلوات برام بفرستی ک کارامون روبراه بشه🙏ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهت بده❤️