2777
2789
عنوان

فوبیا چی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1327 بازدید | 145 پست
کسی از بی خوابی هم نمیترسه:/

داداش من میترسه چندماهی هست که اینطوری شده و ترس شدید از تنهایی داره حالش خیلی بد میشه اظطراب استرس شدید و تپش قلب و بیقراری میگیره الانم قرص اعصاب میخوره بتونه بخوابع 

خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جدی میگی؟؟؟؟ فکر میکردم فقط منم تو دنیا که اینجورم🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

نه تنهانیستی عزیزم منم هستم😔تازه من فکر میکنم هیچکس به اندازه من نترسه از این چیزا چون اصلا ترس نیست لامصب یه جور مرگه برامن خیلی عذاب میکشم😔

[QUOTE=238183608]کسی از بی خوابی هم لطفا خواهش بگو چظور میتونم به پسرم کمک کنم مشکل شما رو داره یازد ...

نمیدونی یهو چیشد؟تنهاش نزارید همش باهاش صحبت کنید انرژی مثبت بدید حرفای مثبت بزنید نزارید تنها بخوابه کنارش باشید

[QUOTE=238183608]کسی از بی خوابی هم لطفا خواهش بگو چظور میتونم به پسرم کمک کنم مشکل شما رو داره یازد ...

من حرف زدن درمورد مشکلم ارومم میکنه.. مثلاً همینه که این تایپک رو زدم حس میکنم ارومتر شدم..و البته گوش‌کرد به یه چیزی با هنسفری که الان ندارم

شروع اقدام به بارداری: ابان ۱۴۰۰... وقتی نی نی دار شدم امضام رو عوض میکنم
نه تنهانیستی عزیزم منم هستم😔تازه من فکر میکنم هیچکس به اندازه من نترسه از این چیزا چون اصلا ترس نیس ...

درخواست دادم عزیزم دوست دارم بیشتر باهم حرف بزنیم 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
داداش من میترسه چندماهی هست که اینطوری شده و ترس شدید از تنهایی داره حالش خیلی بد میشه اظطراب استرس ...

منم یه مدت تو۱۶ سالگی اینجوری شدم خیلی وحشتناکه ولی با گذشت زمان و اتفاقات خوبی ک برام افتاد خوب شدم حال روحیم افتضاح بود

میشه یه صلوات برام بفرستی ک کارامون روبراه بشه🙏ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهت بده❤️
از اون حشره هه که اکثر خانوما میترسن ازش از سگ از مردن تو خواب یا تو شب و تنهایی از صدای موتور پش ...

منم قبلا از اینکه موتور از پشت سرم بیاد خیلی میترسیدم خیلی هااا ..چون میترسم از پشت مزاحمم شدن چادرم بکشن و اینا

منم یه مدت تو۱۶ سالگی اینجوری شدم خیلی وحشتناکه ولی با گذشت زمان و اتفاقات خوبی ک برام افتاد خوب شدم ...

داداش منم 23سالشه 

بنظرت چرا اینطوری شده بوذی چقدر طول کشید 

منم یه مدت تو۱۶ سالگی اینجوری شدم خیلی وحشتناکه ولی با گذشت زمان و اتفاقات خوبی ک برام افتاد خوب شدم ...

تموم نشده فقط مغزت انکارش کرده.. منم اینجور شدم 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
داداش منم 23سالشه  بنظرت چرا اینطوری شده بوذی چقدر طول کشید

منم ۲۳سالمه مثل داداشت ..

نمیذونم چمه..شبا به شوهرم میگم اول صب کن من بخوابم ..میترسم از تنهایی 

منم همینطوووور🥲 من فردا صبح زود باید پاشم برم سرکاااار تا دیروقت هم رو پام😭

هرچی بیشتر بش فک کنی استرس بیشتر میگیری در نتیجه خوابتم نمیبره