2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوری بش میگی ؟

مستقیم بهش میگم ک ازش معذرت میخوام اینجوری بهتره تا اینکه یک عمر باهاش زندگی کنم و به دروغ دوسش داشته باشم

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
کاش گفتنش اسون بود🙂

عزیزم زودتر بهش بگو چون هرچی پیش میره داری بیشتر در حق خودت و اون ظلم میکنی 

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
ببین منم عقدم و میخام بهم بزنم انتخاب خودم بوده اشتباه خودم بوده خیلی منطقی بدون توهین به کسی وداد ...

از ابروم میترسم خانوادم بدونن بیچارم میکنن 

از این میترسم بعد کع بهم زدم فامیلمون چی میگن

من الان با خواهر و مادرم دعوام میشع بهم میگن تو با ما اینجوری تا میکنی بدبخت شوهرت جمعه بری شنبه برمیگردی از اینا میترسم کع من مقصر همع چی میشم

بنظرت بدون دلیل ولم میکنع میرع دلیل نمیخواد؟

بهش بگو ک حسی بهش نداری

از ابروم میترسم خانوادم بدونن بیچارم میکنن  از این میترسم بعد کع بهم زدم فامیلمون چی میگن من ...

منم دقیقا مشکل تورو دارم 

ببین دعواهای اول شدیده ولی خب تو پافشاری کن

اگه بخای ادامه بدی خودتو نابود میکنی بخاطر حرف مردم وخانوادهت آیندهتو خراب نکن توهم مثل اونا انسانی حق زندگی داری 

بدون توهین به کسی وداد وبیداد با نامزدت وخانوادهت با آرامش حرف بزن مطمعن باش اونو هم کم کم قبول میکنن ودیگه عادی میشه

منم دقیقا مشکل تورو دارم  ببین دعواهای اول شدیده ولی خب تو پافشاری کن  اگه بخای ادامه بد ...

قبول نمیکنن اولیشون مادرمع هی بهم تهمت میزنع 

بخدا موندم چیکار کنم کم کع نیس سع سال دارم تلاش میکنم دوسش داشتع باشم خوبیاشو کارهاشو بع یادم میارم اما نمیشع بقران هیچ حسی پیدا نکردم اوایل نامزدی خیلی سعمو کردم به همع بفهمونم دوسش ندارم اما همع میگفتن بچع اس چن مدت بگزرع خوب میشع سر عقل میاد و اینا

همیشع باهاش سرد بودم زنگو پیام میداد جوابشو نمیدادم 

خونمون میومد بزور حرف مامانمو ابجیم میرفتم پیشش