2777
2789
قبول نمیکنن اولیشون مادرمع هی بهم تهمت میزنع  بخدا موندم چیکار کنم کم کع نیس سع سال دارم تلاش ...

تومنی یا من تو😐

ببین منم همینجوری بودم ولی هرچقدرم که سخت باشه باید بتونی ازش جدا بشی اگه اینجوری پیش بره زندگی نمیکنین همو تحمل میکنن!

باهاشون حرف بزن منطقی چه دلیلی میارن که قبول نمیکنن

گریه هم خیلی کار سازه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل من یع نامزد دیگع داشت کع دخترع دوسش نداشت ولش کرد رف  من میترسم اهش دامنومو نگیرع چون اون ...

کار درستی میکنی اگه احساسات واقعیتو بهش بگی پس بگد

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
تومنی یا من تو😐 ببین منم همینجوری بودم ولی هرچقدرم که سخت باشه باید بتونی ازش جدا بشی اگه اینجوری ...

گریع برا خانوادع ای من اصن چیزی نی اونا خودشون با هزارو یک دلیل اشک منو در میارن 

بقران کم اوردم 

چن ماهع دیگع قرارع عروسی بگیرن 

موندم بگم نگم چع خاکی تو سرم بریزم 

اگه بگم مطمئنم اب خوشی از گلوم پایین نمیرع 

اگع نگم هم بازم چنان زندگی خوشی ندارم

ببین حتی اگر سر سفره بودی فهمیدی دوسش نداری باید نه بگی برگردی  چه برسه نامزد باشی

چطور میخوای با دوس نداشتن زندگی کنی این ظلمه هم به خودت هم به اون بنده خدا

چی شد یهویی فهمیدی دوسش نداری کار یکرده یا خود به خود اینجوری شدی؟

ببین حتی اگر سر سفره بودی فهمیدی دوسش نداری باید نه بگی برگردی  چه برسه نامزد باشی چطور میخوای ...

از همون اول دوسش نداشتم 

نع اون خوبع خیلی خوب شاید گاهی با حرفاش منو ناراحت کردع باشع اما خیلی ادم خوبیع 

نمیدونم کاش گفتنش اسون بود بخدا دارم کم کم داغون میشم 

چن دفعه خواستم خود کشی کنم اما دوستم نزاشتع 

خب ادامه بده تاحالا رودرو با نامزدت حرف زدی وبش گفتی که دوسش نداری واکنشش چی بود؟

نمیتونم چنباری خواستم اما خانوادم نزاشتن

نع نگفتم ولی ازش پرسیدم اگع یکی کع تو عاشقشی دوست نداشتع باشع بهت بگع برو از زندگیم بیرون میری 

میگع  اول تلاشمو میکنم کع اونم دوسم داشتع باشع  دلشو بدس بیارم بعد اگع اون نخواد ارع  میرم

از همون اول دوسش نداشتم  نع اون خوبع خیلی خوب شاید گاهی با حرفاش منو ناراحت کردع باشع اما خیلی ...

بیخود خودکشی چرا

اگه ادم خوبیه خودت برو پیش مشاور ببین وقتی ادم خوبیه چرا دوسش نداری از ظاهر یا پوشش یا تیپ یا قیافش خوشت نمیاد یا اخلاقش یا رفتارش یا حرف زدنش دوست نداری یا خانوادش  دوست نداری یا وضع مالیش دوست نداری مشکلت چیه وقتی ادم خوبیه؟

ادم خوب کم پیدا میشه اینجا چرخی بزنی میبینی خیلیا ناله میکنن از بیشوهری و مشکل و نیازهاشون و یا از خیانت شوهراشون  از بدرفتاری شوهراشون ناله میکنن اگر ادم خوبیه از دستش نده

اما اگر به این نتیجه رسیدی نمیخوایش تو رو دربایسی گیر نکن بگو خودت راحت کن ولی یه دلیل قانع کننده باید برا ینخواستنت بخوای

اگرم پای عشق دیگه ایی در میونه روک بگو ولی با این ذهنیت و حال وارد زندگی نکن هم خودت هم اونو اذیت میکنی

نمیتونم چنباری خواستم اما خانوادم نزاشتن نع نگفتم ولی ازش پرسیدم اگع یکی کع تو عاشقشی دوست نداشت ...

ای کاش هرچه زودتر تمومش کنی 

هرچقدر که سختت باشه

برو بش بگو 

توافقی جدابشین برا خانوادهتم عادی میشه 

چیزی که الان مهمه فردا میشه برات یه خاطره 

نگران نباش دوستم🙂

بیخود خودکشی چرا اگه ادم خوبیه خودت برو پیش مشاور ببین وقتی ادم خوبیه چرا دوسش نداری از ظاهر یا پوش ...

از هیچیش خوشم نمیاد بخصوص قیافش

ظاهر پوشش از هیچیش 

ولی اون خوبع شاید برا هر دختری کع دوسش داشتع باشع یع مرد عالی باشع اما برا من نیس 

منم از این میترسم کع خوبع میترسم بهم بزنم بعد یکی بدتر از خودم نسیبم بش 

اما بخدا دوسش ندارم اون هرچقد خوب باشع بازم نمیتونم دوسش داشتع باشم

باخودم میگم بساز ادم خوبیع شاید یع روزی توام دوسش داشتع باشی

اما چن دقیقع بعد یکی تو ذهنم میگه بهم بزن این زندگی زندگی نمیشع

ای کاش هرچه زودتر تمومش کنی  هرچقدر که سختت باشه برو بش بگو  توافقی جدابشین برا خانواده ...

سعمو میکنم ببینم چی میشع 

ولی کاش میشد بمیرم راحتم شم از همع کسو همع چی