2777
2789
از هیچیش خوشم نمیاد بخصوص قیافش ظاهر پوشش از هیچیش  ولی اون خوبع شاید برا هر دختری کع دوسش دا ...

چرا تا چیزی میشه سریع ارزوی مرگ میکنین

هر مشکلی راه حل داره برو مشاور مشکلت حل میشه اگر دیدی اصلا نمیتونی قبولش کنی به مشاور بگو بهش بگه یا خودت بهش بگو  الان بگی بهتره هیچوقت بی عشق ووارد ازدواج نشو نمیگم بی عشق ازدواج کنی بدبختی نه اما حنثی هم ازدواج کنی  بتره ولی تو میگی خوشم نمیا دوسش ندارم یعنی با یه حس منفی و شاید نفرت داری وارد ازدواج میشی این خوب نیست الان یا حلش کن یا تمومش چند ماه ذیت میشین بعدش روال عادیتون طی میکنین اما ازدواج کنین مدام باید ببینیش و اذیت شی و از سردی تو اونم اذیت میشه و زندگی برای جفتتون سخت میشه الان بگو حقشه حرف دلتو بدونه زوری که ازدواج نمیشه

و اینم در نظر بگیر شاید ادم به اون خوبی گیرت نیاد چون میگی خوبه

حرف بزن ببین تیپشو لباس پوشیدنش اونجور که تو میخوای میتونی بکنه یا نه

خلاصه حلش کنین جای ارزوی مرگ و خودکشی

چرا تا چیزی میشه سریع ارزوی مرگ میکنین هر مشکلی راه حل داره برو مشاور مشکلت حل میشه اگر دیدی اصلا ن ...

من بیرون تنهایی اجازع ندارم برم چع برسع پیش مشاور رفتن 

ای کاش هیچوقت قبولش نکردع بودم ای کاش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من بیرون تنهایی اجازع ندارم برم چع برسع پیش مشاور رفتن  ای کاش هیچوقت قبولش نکردع بودم ای کاش

اینو نگین با مادرت برو با خودش برو یا تلفنی مشاوره بگیر  الان مشاور تلفنی هست که مثل مشاوره حضوری کمک میکنن

یا به خودش بگو با خودش برو

اگر دلت نباشه درکت میکنم حتی خوشی هم برات رنگ استرس و درد داره

این مشکلت حل کن الان بگی شاید بگن چرا همون اول قبولش کردی وقتی دوسش نداشتی اون موقع نگفتی الان داری عذاب میکشی

بعد ازدواج بگی میگن چرا قبل ازدواج نگفتی پس فکرت کجا بود.به فکر حرف مردم نباش چون خدا هم نمیتونه مردم راضی نگه داره واقعا یعنی مردم از خدا راضی نمیشن هر کی یه چیز میخواد به فکر خودت باش 

اینو نگین با مادرت برو با خودش برو یا تلفنی مشاوره بگیر  الان مشاور تلفنی هست که مثل مشاوره حضو ...

اوایل کع باهاش سرد بودم مامانم میگف تو کع دوسش نداری چرا قبولش کردی 

الان کع قبول کردی پاشم بسازو بسوز

ت خانوادمع از این خبرا نی کع دخترا و پسرا بخوان نامزدیشونو اینا بهم بزنن 

اگر هم بهم بزنن مقصر دخترست 

بخدا دلیل دارم براش خیلی دلیل 

اما میترسم زندگیم از این بدترشه

کسی قبولم نکنع 

اولینشون مامان بابایی خودمن 

مامانم خبر نداره دوسش ندارم نمیخوامش بقول خودش فک میکنع سر عقل اومدم بزرگ شدم خوبو بدمو میدونم

جرات نمیکنم بش بگم 

بع نامزدمم جرات ندارم بگم 

خیلی کار ها کردم بلکع خودش ولم کنع برع  باهاش سرد رفتار میکردم جواب شو درس حسابی نمیدادم خونمون میومد نمیرفتم پیشش مهریمو زیاد گفتم گفتم شاید قبول نگنع  ولی کرد 

اما اون همیشع میگع من خیلی دوست دارم 

بخدا خستع شدم