2777
2789
عنوان

ارتباط چشمی نوزاد و اوتیسم

2189 بازدید | 14 پست

سلام دوستان. من نوزادم سه ماه و ۲ روزشه. اما هر شی ای که جلوش میگیرم یا میچرخونم و تکون میدم اصلا نگاه نمیکنه. وقتی هم که خودم نزدیک صورت یا تو بغل باهاش حرف میزنم نگاهم نمیکنه. حتی امروز چند دقیقه پشت سر هم، سرم رو میبردم هر طرف که نگاهش هست ولی همه ش سرشو میکرد اونطرف دیگه. یعنی نگاهشو ازم میدزدید. فقط گاهی  وقتی که من یه طرف دیگه ی سالن باشم و در حال حرکت، سرشو به طرفم برمیگردونه و با چشماش دنبالم میکنه، اما از نزدیک و موقعی که باهاش حرف میرنم اصلا. اشیا هم فقط گوشی موبایل رو که جلو چشمش میگیرم و اینطرفو اونطرف میبرم دنبال میکنه و میخنده و ذوق میکنه. فقط موبایل. اونم وقتی کشف کردم که خانواده م که یه شهر دیگه هستن تماس تصویری میگیرن و میخوان باهاش حرف بزنن. وگرنه میدونم موبایل برای نوزاد بده و نباید نشونش داد.به تلوزیون هم خیلی حواسش جمع میشه

حالا مشکوکم به اینکه نکنه اوتیسم داشته باشه؟ چون نوزاد تو این سن باید مستقیم به چشم های آدما نگاه کنه و بخنده و اشیای جلوی چشمشو دنبال کنه و بگیره

اصلا اینطور نیست . 

پسر من که تا ٦ ماهگی انحراف مردمک هم داشت که کاملا برطرف شد 

چشم بچه ی ٣ ماهه رو خسته نکن 

نگاهش از ٤ و نیم ماهگی درست میشه

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خیلی کم. بعضی اوقات به در و دیوار نگاه میکنه میخنده که اونو از همون بدو تولد داشت. ولی هر چند ر ...

خوب خنده معنی دار که با توجه به سنش تازه باید شروع شده باشه. مهم اینه که تو روتون بخنده و عکس العمل نشون بده

خوب خنده معنی دار که با توجه به سنش تازه باید شروع شده باشه. مهم اینه که تو روتون بخنده و عکس العمل ...

عزیزم بچه شما تا ۳ماهگی اصلا ار تباط چشمی نداشت یا کم داشت؟میخندید یانه؟؟

نا امید از همه منتظر یه معجزه
مطمینی چشمش ضعیف نیست؟ چون من پسرم اتیسمه تو این سنها من متوجه شدم منو نگاه نمیکنه ولی اشیا رو تعقیب ...

عزیزم شما پسرتون که اتیسمه ‌.تو ۳و۴ماهگی اصلا به صورتتون نگا نمیکرد؟صدا میزدی برنمیگشت؟پسر من به چشمام کم نگا میکنه بیشتر به دهنم وقتی میخندم یا به دستام نگا میکنه.دست میزنم سرشو میچرخونع.اما صدا میرنم‌نه

نا امید از همه منتظر یه معجزه
پسر منم ۴ ماهشه اصلا ارتباط چشمی نداره دکتر متخصص چشم بردم گفت چشماش سالمه . دکتر متخصص کودکان بردم ...

عزیزم شما یچتون دکتر‌بردین؟بچه منم چهارماه و یه هفتشه و ارتباط چشمی نداره بچه شما عروسک ها رو دنبال میکنه؟اگه مشکل مغزی باشه که نباید هیچی رو نگاه کنه

بچه شما براتون میخنده؟

ترک هستم و بهش افتخار میکنم😎

پسر من طیف اتیسم هست. متاسفانه بچه های اتیسم تا 18 ماهگی یا دو سالگی با بچه های دیگه فرقی ندارن یهو علائمش ظاهر میشه. خواهشا بچه ها زیر دوسال رو نذارید جلو تلویزیون و گوشی. تحقیقات نشون داده مغزشون تغییر می کنه 

بچه هایی ک ارتباط چشمی ضعیف دارن ببینید چی خوششون میاد اغلب موزیکال آرام باشه یا چراغ دار یه چیزی ک بهش واکنش میدن. اونا را بیارید جلو چشمتون تا ناخودآگاه ب چشمتون نگاه کنن. اینقد این تمرین ها را انجام بدید تا عادت کنن ک به چشمتون نگاه کنن بدون ترس. 

بجای اضطراب و حرص خوردن و شیر حرص بچه دادن تمرین کنید و تلویزیون و گوشی را قطع کنید. بازی بازی بازی. ان شاالله ب برکت امام رضا ع خوب میشن 

ب امید شفای همه طفل معصوم هایی ک ب هر دلیلی از بقیه عقب ترن ب نیابت از شهدا اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم