2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقت اقدامی

من جات ذوق مرگ شودم

برو ازمایش بده دیگه

۲ سال کاربر خاموش بودم 🥲به خووم گفتم هر وقت باردار شودی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شودم امیدوارم به زودی هم باردار بشم 😊😊😊🤰🤱😊❤لطفا باهم مهربون باشید 😘😘 من به امسال امیدوارم🌾🌾
اخه نمیتونم از بدم مشکل نیست چند هفته بعد برم سونو

ن نمیشه دکتر ازت آزمایش میخواد ببینه بتا چند بعد می‌فرسته سونو چون خدایی نکرده امکان داره بی‌بی چک کاذب باشه 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
اخه نمیتونم از بدم مشکل نیست چند هفته بعد برم سونو

چرا نمیتونی برو بده اگه بودی خیلی رعایت کن 

۲ سال کاربر خاموش بودم 🥲به خووم گفتم هر وقت باردار شودی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شودم امیدوارم به زودی هم باردار بشم 😊😊😊🤰🤱😊❤لطفا باهم مهربون باشید 😘😘 من به امسال امیدوارم🌾🌾
چند وقت اقدامی من جات ذوق مرگ شودم برو ازمایش بده دیگه

ممنون عزیزم دو تا سقط داشتم این بعد سقط ۶ ماه بود فعلا شرایط خوب نیست بخدا برای از گفتم بجاش چند هفته بعد برم سونو

خدایا شکرت به هزار یک دلیل 

عزیزم کار خوب یمینی ازمتیش نده الکی استرس اینا میگیری 

یدفعه برو سونوگرافی

مبارکه عزیزمم مامان شدی رف

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
عزیزم کار خوب یمینی ازمتیش نده الکی استرس اینا میگیری  یدفعه برو سونوگرافی مبارکه عزیزمم ماما ...

جدی خیلی خیلی ممنون آن شالله هر حاجتی داری برآورده بشه

ممنون عزیزم دو تا سقط داشتم این بعد سقط ۶ ماه بود فعلا شرایط خوب نیست بخدا برای از گفتم بجاش چند هفت ...

انشالا که این سریع قشنگ جا گیر میشه تو دل مامانش نگران نباش اسنرس رو دور کن و خیلی مراعات کن باشه کار نکن کلا علت سقطط رو میتونی بگی

ممنون عزیزم دو تا سقط داشتم این بعد سقط ۶ ماه بود فعلا شرایط خوب نیست بخدا برای از گفتم بجاش چند هفت ...

مبارکه گلم منم دوتا سقط داشتم شمامشکلتون چی بود؟اصلا دکتررفتین؟

درتاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۷    فرشته کوچولوی من زمینی شد خیلی دوستت دارم دخترم😍😍یه صلوات میفرستین برا سلامتی دخترم ممنون😘
انشالا که این سریع قشنگ جا گیر میشه تو دل مامانش نگران نباش اسنرس رو دور کن و خیلی مراعات کن باشه کا ...

حتما . ممنون چشم .دعا کن برام بله اولی به علت دیر تشکیل شدن قلب سقط کرد  دومی تا ۱۰ هفته همه چیز خوب بود سونو میرفتم ۱۲ هفته رفتم گقت همون مدت قلبش وایساده

جدی خیلی خیلی ممنون آن شالله هر حاجتی داری برآورده بشه

از بی بی چکا معلومه بارداری 

ازمایش هم استرس میده هم هزینه هاش سرسام  اوره ،

ممنون عزیزم دعا کن منم زود باردار شم و بمونه برام، 

آخ دوبار پشت سر هم  سقط کردم

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد