snjaghk مدیر عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 529 عنوان بی بی چک ،+عکس | مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 47 پست خانما این بی بی چک ها مثبته دیگه پنج شنبه موعدم بود نشدم تست زدم پایینی هست امروز صبح بالایی زدم خدایا شکرت به هزار یک دلیل 1401/02/31 | 10:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آراaramم عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 3483 شما ازمایش دادید مورد سقطتون چی بود عزیزم من تازه این ماه میخام برم دکتر .ببخشیدآزمایش ژنتیک هم دادین شما چقدرهزینش شد؟ درتاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۷ فرشته کوچولوی من زمینی شد خیلی دوستت دارم دخترم😍😍یه صلوات میفرستین برا سلامتی دخترم ممنون😘
snjaghk مدیر استارتر عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 529 عههه مث منی پس واس چی سقط کردی؟ برا من اولی تو۱۱ هفته کیسه آبم پاره شد دومیم بارداری شیمای ... من اولیش دیر قلب تشکیل شد آخرین دقیقه ها سقط بوو که سونو کردم دکتر گفت جنین موند قلب داره خیلی نارحت شدم دومی ۱۰ هفته ایست قلبی کرد خدایا شکرت به هزار یک دلیل
snjaghk مدیر استارتر عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 529 عزیزم من تازه این ماه میخام برم دکتر .ببخشیدآزمایش ژنتیک هم دادین شما چقدرهزینش شد؟ نه متاسفانه آن شالله که بسلامتی این بار باردار میشید خدایا شکرت به هزار یک دلیل