2777
2789
مبارکه گلم منم دوتا سقط داشتم شمامشکلتون چی بود؟اصلا دکتررفتین؟

بله ازمایشات دادیم مورد پیدا نشد جز فقر اهن که اونم دکتر میگه عادیه این یکی باید انوکسا بزنم 

خدایا شکرت به هزار یک دلیل 
از بی بی چکا معلومه بارداری  ازمایش هم استرس میده هم هزینه هاش سرسام  اوره ، ممنون عزیزم ...

ممنون عزیزم اره بخدا سر اون دو تا هر کدوم ۴ تا از دادم هی باید دو برابر بشه  بعد برو از بده بعد بیا سونو دیونه کردن گفتم این بار دیگه نمیرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از بی بی چکا معلومه بارداری  ازمایش هم استرس میده هم هزینه هاش سرسام  اوره ، ممنون عزیزم ...

ان شالله به حق ایه ایه قرآن این بار بارداری بشی صحیح وسالم برات بمونه بغلش بگیری

ممنون عزیزم اره بخدا سر اون دو تا هر کدوم ۴ تا از دادم هی باید دو برابر بشه  بعد برو از بده بعد ...

بسلامتی عزیزمم

بچه سومه  پس ماشالله چطور میخوای بزرگشون کنی

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
عزیزم مبارکت باشه .برا منم با دل پاکت دعا کن حامله بشم شاید خدا حرف تورو شنید .

الهی به حق این کلمه مادر دلت شاد بشه مادر بشی گلم

اون دوتا سقط شدن 

عههه 

مث منی پس

واس چی سقط کردی؟

برا من اولی تو۱۱ هفته کیسه آبم پاره شد

دومیم بارداری شیمایی بود یه هفته بعد تاخیر پروید شدم

ازمایش بتا دادم ۳بار بالا نرف دکتر گفته بود بیا مینویسم سونو بشی دیگه نرفتم و خودش سقط شد

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد