2777
2789
عنوان

بی بی چک مدیکور

| مشاهده متن کامل بحث + 1850 بازدید | 25 پست

عزیزم الان زوده انشالا دو روز دیگه تست کن و مثبت بشه.من چهار ساله اقدامم و هزار تا بی بی زدم.اصلا و ابدا به هاله محو مدیکور اعتماد نکن.هاله ای درسته که صورتی رنگ باشه و کاملا با چشم دیده بشه

عزیزم الان زوده انشالا دو روز دیگه تست کن و مثبت بشه.من چهار ساله اقدامم و هزار تا بی بی زدم.اصلا و ...

منفیه خواهر خودمم میدونم 😔  منم ۴ ساله بارداری من معجزه معجزه که برا من رخ نمیده غیر ممکنه مثل اینکه یه مرد حامله بسه جفتمون مشکل داریم 😔😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منفیه خواهر خودمم میدونم 😔  منم ۴ ساله بارداری من معجزه معجزه که برا من رخ نمیده غیر ممک ...

ایجوری نگو برا خدا کاری نداره انشالا که این ماه باردار میشی.منم یه سقط و یه بارداری خارج رحمی داشتم که متاسفانه یه لولمو از دست دادم.الانم تو اقدامم و هر ماه کلی علایم دارم بازم هیچی.انشالا خدا این ماه دلتو شاد کنه

خواهر خدا از زبونت بشنوه 😭😭😭 ولی میگن مدیکور کاذبه  خط محو برا خود بی بی چکه😭😭😭

عزیزم با ادرار اول صبح بزن منم مدیکور زدم ولی هاله همون اوایلش معلوم نبود وقتی منفی بود بزار بعد از موعدت بزن انشالله ک مثبته 

من حس میکنم مثبته اگه مثبت شد بهم اطلاع بده

عزیزم با ادرار اول صبح بزن منم مدیکور زدم ولی هاله همون اوایلش معلوم نبود وقتی منفی بود بزار بعد از ...

قربونت بشم تو رو خدا بارداری برام از ته دلت دعا کن باردار باشم و سالمم باشه حتما چون قبلا بارداری پوچ داشتم حتنا خبر میدم احتمالا تا فردا صبح پری نیاد میرم میخرم باز 

منفیه خواهر خودمم میدونم 😔  منم ۴ ساله بارداری من معجزه معجزه که برا من رخ نمیده غیر ممک ...

بابا من همینجور بود بی بی دوتا بچه هام هاله کن رنگ‌برداش زدم‌ هم‌هاله میزد بعد آزمایش دادم‌مثبت شد بیا بهم‌بگو‌که مثبت بود با نه چون دعات کردم منم سر اولیم ۱سال معطل شدم

بابا من همینجور بود بی بی دوتا بچه هام هاله کن رنگ‌برداش زدم‌ هم‌هاله میزد بعد آزمایش دادم‌مثبت شد ب ...

عزیزم منفیه عصری مارک وندفو زدم کاملا منفی لعنت به این مدیکور یه نور امیدی تو دلم بود که نگو خدا خیرت بده ممنونم دعام کردی