2777
2789
عنوان

بی بی چک مدیکور

1850 بازدید | 25 پست

بچها یه روز یه نهایتا دو روز مونده به موعدم بی بی چک مدیکور زدم هاله خییییلی کمرنگ به زور دیده میشه کاملااا محو محو داره ،مدیکور کاذب داره ؟یا برا کسی بوده هاله محو داشته باشه باردار باشه ؟؟ تو عکس هاله نمیوفته

مدیکور خشک میشه هاله میندازه

باید قشنگ معلوم باشه هالش اونی که شما میگی واسه خود بیبی چکه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دو‌سه روز قبل موعد زدم هاله خیلی خیلی کمرنک افتاد روش که با زور و دقت زیاد مشخص بود! تازه اونم بعد پنج شیش ساعت! 

واقعا هم مثبت بود 

مدیکور 

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖
مدیکور خشک میشه هاله میندازه باید قشنگ معلوم باشه هالش اونی که شما میگی واسه خود بیبی چکه

همون لحظه که تست رو زدم خاله انداخت زیر دو دقیقه ولی خیییلی محوووو خییلی  با چشم از فاصله ۵۰ سانتی دیده میشه ولی تو عکس نمیوفته

من دو‌سه روز قبل موعد زدم هاله خیلی خیلی کمرنک افتاد روش که با زور و دقت زیاد مشخص بود! تازه اونم بع ...

وای یعنی میشه ای خداااا😭😭😭

تو رو خداااا دعام کن من یه بارداری پوچ قبلا داشتم  تو رو خداااا دعام کن میگن مدیکور این خط برا خودشه خط تبخیر و ... ولی من همون لحظه اول یعنی دو دقیقه اول هاله دیدم تو عکس نمیوفته هاله بیرنگ شاید یک درصد از صد درصد صورتی محوووو باشه بیشتر سفیده 

عزیزم کم رنگ‌هم‌اکی با گذشت زمان‌پریود پر رنگ‌میشه صبح بزار پررنگ‌تر میشه مبارکه

وای وای خداکنه یعنی میشه 😭😭 تو رو خدااا دعام کن میگن مدیکور این خطه برا خودش میوفته و کاذبه 😔 خیلی داغونم ۴ ساله منتظرم مورفولوژی شوهدم ۳ خودمم تنبلی دارم  و یه بارداری پوچ داشتم 😭😭😭

همون لحظه که تست رو زدم خاله انداخت زیر دو دقیقه ولی خیییلی محوووو خییلی  با چشم از فاصله ۵۰ سا ...

نه عزیرم منفیه .. ذهنتون درگیرش نکن😊

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌
وای یعنی میشه ای خداااا😭😭😭 تو رو خداااا دعام کن من یه بارداری پوچ قبلا داشتم  تو رو خداااا ...

نمی‌دونم والا من مدیکور هرچی گرفتم منفیش کلا منفی مونده حتی ساعتها بعدش بدون هاله! هاله دارش هم مثبت بوده

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖
وای وای خداکنه یعنی میشه 😭😭 تو رو خدااا دعام کن میگن مدیکور این خطه برا خودش میوفته و کاذبه 😔 خیل ...

🥺🥺🥺عزیزم ...

میفهمم خیلی سخته که این بی بی چک همش منفی در بیاد و همچنان فکر کنی شاید مثبته.. من خودمم کشیدم این لحظه هارو..☹

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌
🥺🥺🥺عزیزم ... میفهمم خیلی سخته که این بی بی چک همش منفی در بیاد و همچنان فکر کنی شاید مثبته.. من ...

خدا به دل شکسته همه رحم کنه ممنون عزیزم از اینکه اومدی تاپیکم