بچها یه روز یه نهایتا دو روز مونده به موعدم بی بی چک مدیکور زدم هاله خییییلی کمرنگ به زور دیده میشه کاملااا محو محو داره ،مدیکور کاذب داره ؟یا برا کسی بوده هاله محو داشته باشه باردار باشه ؟؟ تو عکس هاله نمیوفته
عزیزم الان زوده انشالا دو روز دیگه تست کن و مثبت بشه.من چهار ساله اقدامم و هزار تا بی بی زدم.اصلا و ابدا به هاله محو مدیکور اعتماد نکن.هاله ای درسته که صورتی رنگ باشه و کاملا با چشم دیده بشه
منفیه خواهر خودمم میدونم 😔 منم ۴ ساله بارداری من معجزه معجزه که برا من رخ نمیده غیر ممک ...
ایجوری نگو برا خدا کاری نداره انشالا که این ماه باردار میشی.منم یه سقط و یه بارداری خارج رحمی داشتم که متاسفانه یه لولمو از دست دادم.الانم تو اقدامم و هر ماه کلی علایم دارم بازم هیچی.انشالا خدا این ماه دلتو شاد کنه
عزیزم با ادرار اول صبح بزن منم مدیکور زدم ولی هاله همون اوایلش معلوم نبود وقتی منفی بود بزار بعد از ...
قربونت بشم تو رو خدا بارداری برام از ته دلت دعا کن باردار باشم و سالمم باشه حتما چون قبلا بارداری پوچ داشتم حتنا خبر میدم احتمالا تا فردا صبح پری نیاد میرم میخرم باز
منفیه خواهر خودمم میدونم 😔 منم ۴ ساله بارداری من معجزه معجزه که برا من رخ نمیده غیر ممک ...
بابا من همینجور بود بی بی دوتا بچه هام هاله کن رنگبرداش زدم همهاله میزد بعد آزمایش دادممثبت شد بیا بهمبگوکه مثبت بود با نه چون دعات کردم منم سر اولیم ۱سال معطل شدم