2777
2789
عنوان

زن و شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1363 بازدید | 79 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه کسیکسی در نطر داشتن.ک فقط پول داشت.وخراب .اونو خواستن بگیرن ک به نون برسن

این که نشد خوشبختی برا بچشون اعصاب خودتو بهم نریز جو خونتو خراب نکن بیخیالشون شو

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا 
هروقت مادرم میگه چرا نمیای ن عروس تونو سر بزنین .میگن الان یه ماهه قراره بیایم نمیشه..هر دفعه   ...

عزیزم خانواده سردی هستن ،،،ارتباط زیاد رو دوست ندارن ،،،شما و مادرت هم باید قبول کنین و عادت کنین ،،،،،،

اگه نمیتونین کنار بیاین از الان تمومش کن 

من خودم حقیقتش  از این نوع خانواده ها دوست دارم ،،،،،

خودمون هم اینجوری هستیم تقریبا ،،،،دوری و دوستی !!

والا ما هم وقتی زن داداشم رو عقد کردیم ،،،نه سر می‌زدیم ،،،نه زنگ می‌زدیم ،،،،ولی وقتی میدیدمظ احترام کامل میراشتیم 

این که نشد خوشبختی برا بچشون اعصاب خودتو بهم نریز جو خونتو خراب نکن بیخیالشون شو

اینا خوشبختیخوشبختی تو پول میبینن .آگه منم میخواستم خوشبختی تو پول ببینم کلی خاستگار ای پولدار داشتم که درآمدشان خیلی زیاد بود.من پول برام مهم نبود اصلا

میخام برم عکاسی کاشت ناخن ویژه. طراحی لباس.خیلی دوسدارم.پول میخاد.ولی پول توشه

ببین کاشت ناخن عالیه واسه شروع هزینه ی زیادی هم نمیخاد 

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
اینا خوشبختیخوشبختی تو پول میبینن .آگه منم میخواستم خوشبختی تو پول ببینم کلی خاستگار ای پولدار داشتم ...

خوب میکنی ولشون کن اصلا خودتو ناراحت نکن مهم نظر شوهرته

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا 
عزیزم خانواده سردی هستن ،،،ارتباط زیاد رو دوست ندارن ،،،شما و مادرت هم باید قبول کنین و عادت کنین ،، ...

ن اصلا خانواده سردی نیستن.فقط با من سرد هستن.اصلا بهم احترام نمیزارن.با اینکه کلی بهشون احترام میزارم .(خیلی زیاد )