2777
2789
عنوان

زن و شوهر

1363 بازدید | 79 پست

من دختری ۲۳ ساله هستم حدود ۳ ساله.عقد کردم.در این مدت متوجه شدم که خانواده همسرم سرد و بی مسئولیتن.از روزی ک من رو عقد کزدن حتی یکبار هم بهم زنگ نزدن.بهم سر نزدن.هدیه ای ازشون دریافت نکردم.اصلا احساس نکزدم که وارد یه خانواده شدم و... ولی اونا حس کردن عروس گرفتن .زنگ زدم سر زدم .کادو.مثل دختر خونشون و....نمیدونم چیکارکنم.از من انگار بدشون میاد.آگه بعد چند ماه هم برم اونجا میگن اوف اومدش. یا دعوا میفتن میگن سختمونه.متهم برمیگرده خونه مادرم.حتی اونا از من بیشتر غدا میخورن مثلا ۳ بشقاب ولی من نصف بشقاب هم نمیخورم.کمترمیخورم. میگن خیلی غذا میخوری. خیلی پزوان

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

تو هم مثل اونا باش اگه همسرت خوبه خانوادش میخوای چیکار

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄