2789
عنوان

زن و شوهر

1362 بازدید | 79 پست

من دختری ۲۳ ساله هستم حدود ۳ ساله.عقد کردم.در این مدت متوجه شدم که خانواده همسرم سرد و بی مسئولیتن.از روزی ک من رو عقد کزدن حتی یکبار هم بهم زنگ نزدن.بهم سر نزدن.هدیه ای ازشون دریافت نکردم.اصلا احساس نکزدم که وارد یه خانواده شدم و... ولی اونا حس کردن عروس گرفتن .زنگ زدم سر زدم .کادو.مثل دختر خونشون و....نمیدونم چیکارکنم.از من انگار بدشون میاد.آگه بعد چند ماه هم برم اونجا میگن اوف اومدش. یا دعوا میفتن میگن سختمونه.متهم برمیگرده خونه مادرم.حتی اونا از من بیشتر غدا میخورن مثلا ۳ بشقاب ولی من نصف بشقاب هم نمیخورم.کمترمیخورم. میگن خیلی غذا میخوری. خیلی پزوان

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تو هم مثل اونا باش اگه همسرت خوبه خانوادش میخوای چیکار

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄