2777
2789
عنوان

زن و شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1363 بازدید | 79 پست
ن همو دوست داشتیم

یا یه کسیرو برا پسرشون در نظر داشتن اومده ترو گرفته یا کلا نمیخوانت ولشون کن 

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا 
تو هم مثل اونا باش اگه همسرت خوبه خانوادش میخوای چیکار

هروقت مادرم میگه چرا نمیای ن عروس تونو سر بزنین .میگن الان یه ماهه قراره بیایم نمیشه..هر دفعه  همینو میگن.مادرم بهشون میگه دامادم خونه ما میاد ولی میره تو اتاق خواب در رو میبنده .خونه فامیل های خانمش نمیره.خوبه خانمشم اینجور باشه.؟میگن این مرده فرق داره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر چجور تحمل میکنی سه سال عقدو🥲💔

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
خوب نروخونشون هروقت دعوتت کردن برونکردن نرو،خودت پروشون کردی،محلشون نذار

میگن چرا نمیای؟ میگم دعوت کنین میام.بعد بشوهرم میگن زنت چی میگه؟ قبلا میومدین؟گفتم قبلا متوجه نبودم. الان دعوت کنین.

هروقت مادرم میگه چرا نمیای ن عروس تونو سر بزنین .میگن الان یه ماهه قراره بیایم نمیشه..هر دفعه   ...

واااییی چ رفتارای بدی داررن واقعاا

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       
الانم چند روز پیش واتس اپ پیام دادن بی خود و بی جهت باهام دعوا افتادن.اصلا نمیشه یه روز خوش داشته با ...

دوسته من اینجوری شد بنده خدا بعد از ازدواج جدا شد میگه کاش تو نامزدی جدا میشدم حداقل نگن بعد از دوماه عروسی جدا شد 

این زمان ها رو گذاشتن واسه شناخت هم عزیزم تا دیر نشده خودتو ازون زندگی نجات بده فردا یه بچه ی بی گناه رو هم وارد این موجودات بی تفاوت نکنی

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
دوسته من اینجوری شد بنده خدا بعد از ازدواج جدا شد میگه کاش تو نامزدی جدا میشدم حداقل نگن بعد از دوما ...

واقعا.نمیدونم چیکارکنم.هیچ پولی هم درآمدی هم ندارم.دستم به جایی بند نیست.جدا بشم خانوادم میگن از اینجا برو