2789
ایشون واقعا بدون برنامه ان شما چجوری با ۸ تومن به همه چیز میرسید؟خدابیشتر به مالتون برکت بده

سلامت باشید اون چیزهایی که میتونم رو تو خونه درست میکنم شیر محلی می‌خریم ماست و کره و خامه و بستنی و کیک رو خودم درست میکنم 

هر چیزی رو تو فصل خودش میخرم و فریز میکنم یا خشک میکنم مثلا رب و قورمه سبزی و آلو و انار و خرما و ...

لباس هم سعی میکنم با کیفیت بخرم و جوری بخرم که زود از مد نیوفته 

لوازم خونه هم کم کم اضافه میکنم و قسطی نمیخرم چون سود روش میگیرن و برکت زندگی رو می‌بره پس برای به دست آوردن چیز ها صبورم قرعه خانوادگی داریم برای خرید وسایل و تکمیل قسمت های مختلف خونه از اون استفاده میکنم 

برنامه غذایی هم طوری چیدم که یک روز گیاهی باشه یک روز گوشتی گوشت هم مرغ و ماهی و گوشت قرمز میگو هم یا خشک یا همون فصلش فریز میکنم ماهی ارزان قیمت می‌خریم طعمش رو دوست داریم خودم باهاش تن ماهی درست میکنم

سلامت باشید اون چیزهایی که میتونم رو تو خونه درست میکنم شیر محلی می‌خریم ماست و کره و خامه و بستنی و ...

پس خیلی چیزها محلیه😍

معلومه خیلی هم روی حلال و حرام حساسید که انقدر مالتون پر برکته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس خیلی چیزها محلیه😍 معلومه خیلی هم روی حلال و حرام حساسید که انقدر مالتون پر برکته

زنده باشید بله خیلی حساسم .سعی میکنم با افرادی که مال مشکوک دارن یا حرام رفت و آمد نکنم یا اگر رفتم قطعا اندازه خوردنمون جبران کنم .بعد هم خودم و هم همسرم اهل خیانت و دوستی با جنس مخالف نیستیم .

بهش دروغ نمیگم جوری لباس نمیپوشم یا رفتار نمیکنم که اون احساس کنه ذهن و قلبم باهاش یکی نیست .

لوازم آرایشم فقط مال خونه و بخش زنانه عروسی هست .

من خودم این طوری تربیت نشدم خانوادم با من خیلی خیلی فرق دارن من این مسیر رو انتخاب کردم .