2789
برا ماهایی که تو آرزوی ده تومنیم ، ۲۰ تومن دنیاییه

برای منم ده تومن در ماه خیلیه عزیزدلم ولی واقعا برای زنده موندن و قید آینده رو زدن خوبه ولی برای آینده و پس انداز و حداقل نیاز ها 50به بالا نرماله که به خواسته هات مثل خونه و ماشین برسی

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من همسرم روزی بین ۱۰ تا ۱۵ درآمد داره بعضی وقتا هم کمتر و بیشتر میشه خالا ولی همش سود نیست نهایت کف دارمد براش ۳۰ تا ۴۰ بمونه اجاره مغازه هست حقوق ۳ تا شاگرد ۳۰ تومان قسط خرج شخصی و خونه برا همین ما پولدار محسوب نمیشیم

ببین عزیزم بستگی به سبک زندگی داره 

یکی هست با ماهی ۵۰تومن آسمون جول هست یکی هم هست با درآمد کارگری شهرداری هم خونه داره هم زن و بچه 

اون از اون هایی هستی که کنترل رو خودشون ندارن هر چی میبینن میخرن و میخورن و ... هر چی داشته باشی بازم کمه اما اگه آدم عاقلی باشی بستگی داره به داشته هات من الان تو شهر کوچیک زندگی میکنم هر سال دوبار مسافرت میرم فقط شاغل هست با ماهی ۸تومن زندگی میکنیم .

طلاهم دارم ماشین هم خریدیم قسطش رو داریم میدم یک بچه دارم

برای منم ده تومن در ماه خیلیه عزیزدلم ولی واقعا برای زنده موندن و قید آینده رو زدن خوبه ولی برای آین ...

بله 

ولی چاره ای نداریم که دیگه ، با کلی کار کردن و دوییدن همینه 

وگرنه کیه که نخواد پنجاه تومن حقوقش باشه 

خدا بیشترش ‌کنه فکر نمیکردم نجار انقدر درامد داشته باشه

درامد بالایی دارن ولی اگه قسط چک نداشته باشن جز پولدارا حساب میشن  ولی خوب الان ای وضعیت اقتصادی خیلی کم پیدا میشه پولدار 

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
عزیزم دیگه الان انقدر گرونی شده از خیلی چیزا میزنیم ولخرجی که جای خودش داره 

برادر شوهر من ماهی ۶۰درآمد داره آنقدر خرید و... الکی داره که میگه آخر ماه کم میارم واسه همین زن نمیگیره .

اون وقت من با ماهی ۸تومن زندگی میکنم .

واقعا هم زندگی میکنم یعنی ما تمام میوه ها رو می‌خریم گوشت و مرغ و... لباس های خوب و مناسب و... یعنی گدا بازی در نمیاریم مهمون هم میاد برامون خانواده شوهرم همیشه من رو برای عروس هاشون الگو قرار میدن 

برادر شوهر من ماهی ۶۰درآمد داره آنقدر خرید و... الکی داره که میگه آخر ماه کم میارم واسه همین زن نمیگ ...

ایشون واقعا بدون برنامه ان

شما چجوری با ۸ تومن به همه چیز میرسید؟خدابیشتر به مالتون برکت بده