2777
2789
عنوان

کسی بچه ۶ساله اش رو ختنه کرده باشه

750 بازدید | 14 پست

از چه روشی استفاده کردید

واسه ترسش چکار کردید

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جون مادرت تو رو به هرکی میپرستی با بیهوشی ختنش کن چرا تاحالا نگهش داشتین اخه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بچه تا نمیفهمه باید ختنه اش کنی وقتی میفهمه وتو این سنه خیلی اذیت میشه اخه چرا تا این سن ختنه  نمیکنید ما رسمه بچه هامونو زیر۴۰ روز ختنه میکنیم 

ایشاله مشکلی پیش نمیاد از روش سنتی استفاده کنید

ایشالا همیشه شاد وسلامت باشه

جون مادرت تو رو به هرکی میپرستی با بیهوشی ختنش کن چرا تاحالا نگهش داشتین اخه

دنبال روشی هستم واسه اش هیچ عوارضی نداشته باشه

سهل انگاری کردم 

خودم میترسیدم 

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

پسر من متولد نودو‌چهار هست. خرداد ۱۴۰۰ختنه شد.بیهوشی سطحی بود زیاد متوجه نشده بود ولی بعدش درد داشت گریع خیلی میکرد موقع جیشهای اولش

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
پسر من متولد نودو‌چهار هست. خرداد ۱۴۰۰ختنه شد.بیهوشی سطحی بود زیاد متوجه نشده بود ولی بعدش درد داشت ...

بیهوشی عوارض نداره