2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیربا مشاوره از کسی ک بلده سهام بخر

سهام راحت تر فروش میره؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
والله دیگه این ریسک نیست. مثل روز روشنه تا عید قیمتش میخواد چند بشه!

ی چند وقت پیش من خودم گرمی۱۷خریدم،دو روزبعدش اومد رو۱۳وباز دوباره بالاکشید،باهات موافقم،وقتی اومد رو۱۳شوهرم بیچاره کرد،میگم اگر براکوتاه مدت بخواد ممکنه نوسان داشته باشه و ی کم ریزشی بشه

من هیچوقت تو هیچ دوره ای به قیمت تابلو نگاه نکردم و خریدم الانم کلی طلا دارم از گرمی ۲۰۰ هزار تومن خریدم همین چند وقت پیش رو ۱۶ تومنم خریدم و بعدش کلی کشید پایین مهم نیست من میخرم چون برای پس انداز آیندمه نه امروز و فردا

هیچی منطقی نیست اینجانه طلا نه دلار نه برنج نه گوشت نه تخم مرغ و...

روانی شدیم خدا ازشون نگذره من شوهرم بیکار هست اینم سرمایه کارمون هست جرات نمیکنیم تو هیچ کاری بریم

یعنی شرایط نمیخواد یه مقدار بهتر شه

نه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
سهام راحت تر فروش میره؟

حقیقتا فروشش رو نمیدونم

اما مشاوره گرفتم و گفتن بورس و ملک سال آینده رشد زیادی داره

چند وقت اخیر نقره ام خیلی گرون شده

از ۱۰۰و خورده ای به ۴۰۰و خورده ای رسیده

اگر طلا ب ۱۶و ۲۰۰ برس صعود بالاتر حتی تا ۲۰ هم داره

اما اگ ب این رقم نرسه احتمالا ی ریزش کوچیک داره

البته اینم بگم طلا برای پس انداز و سرمایه گذاری طولانی مدت همیشه خوب بوده

اما بخای نوسان گیری کنی و سود ازش بگیری الان دیگ وقتش نیست

حقیقتا فروشش رو نمیدونماما مشاوره گرفتم و گفتن بورس و ملک سال آینده رشد زیادی دارهچند وقت اخیر نقره ...

چیزی ک بخواهیم نهایتا بزایوفرودین بفروشیم طلا بهتره؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!