پدر شوهرم تو خونه ما زندگی میکنه معتاده هی گازشو باید جمع کنم بذارم اینور اونور کلا خونمون ۴۰متره وسایل خودمو بزور جا دادم سیگار میکشه کل خونه پر دود میشه خاکسترشم میریزه تو پیاله های من یدونه تخم مرغم نمیخره بیاره تو خونه بعد شوهرم بهش گفت تو ک بیکاری این بچه رو(پسرمو که دوسالشه و اشکمو دراورده) ببره پارک تا من به کارام برسم بعد امروز برد یه ربع بعد آوردتش میگه تا بردم بیرون گفت مامانمو میخوام درحالی که دروغ میگه حالا من چیکار باید بکنم با این آدم نفهم
عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤ قد ۱۷۰ وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲ وزن هفته پیش ۹۴.۱ وزن فعلی ۹۳.۱۵۰ هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰
ببخشید ولی من بودم نمیموندم تو این اوضاع.خونه ۴۰متری و میشه تحمل کرد ولی زندگی با پدرشوهر معتاد و نه.شوهرت باید یه فکری کنه.پولش به اجاره نرسیده بره باچند نفر خونه بگیره .مشکل خودشه نه من
فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
وای پس هیچی هم نداره پدر بزرگ من خونه و زمین داشت ولی تنهایی نمیتونست زندگی کنه چون سنش بالا بود نوبتی میرفت خونه بچه هاش.شما سعی کنید پول اونم بگیرید با پول خودتون یه خونه بزرگر بگیرید یه اتاق جدا یا بالا یا پایین داشت باشه که راحت بشی