2777
2789
عنوان

بهترین برخورد با پدر شوهرم چیه؟

204 بازدید | 16 پست

پدر شوهرم تو خونه ما زندگی میکنه معتاده هی گازشو باید جمع کنم بذارم اینور اونور کلا خونمون ۴۰متره وسایل خودمو بزور جا دادم سیگار میکشه کل خونه پر دود میشه خاکسترشم میریزه تو پیاله های من یدونه تخم مرغم نمیخره بیاره تو خونه بعد شوهرم بهش گفت تو ک بیکاری این بچه رو(پسرمو که دوسالشه و اشکمو دراورده) ببره پارک تا من به کارام برسم بعد امروز برد یه ربع بعد آوردتش میگه تا بردم بیرون گفت مامانمو میخوام درحالی که دروغ میگه حالا من چیکار باید بکنم با این آدم نفهم

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر سخت  خودش خونه و زندگی نداره یعنی

ن پول پیشش نرسید خونه بگیره

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
چطور میدونی بچتو بسپاری به یه معتاد

ن حواسش به بچه هست 

چرا با شما زندگی میکنه؟؟نوبتی کنید با بچه های دیگه.پدر بزرگ من ده سال نوبتی خونه بچه هاش بود اینجوری ...

پول پیشش نرسید خونه بگیره فقط همین یه پسرو داره

چه دلی داری بچه رو بهش میسپاری ...خودت میگی اوضاعش خوب نیس ..ولی از شوهرت بخواه که برای پدرش خونه جد ...

شوهر من اگه میتونست خونه بگیره ک انقدر کار نمیکرد ک یساعت نتونه بچشو ببره پارک به نون شبمون محتاجیم

ببخشید ولی من بودم نمیموندم تو این اوضاع.خونه ۴۰متری و میشه تحمل کرد ولی زندگی با پدرشوهر معتاد و نه.شوهرت باید یه فکری کنه.پولش به اجاره نرسیده بره باچند نفر خونه بگیره .مشکل خودشه نه من

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
پول پیشش نرسید خونه بگیره فقط همین یه پسرو داره

وای پس هیچی هم نداره پدر بزرگ من خونه و زمین داشت ولی تنهایی نمیتونست زندگی کنه چون سنش بالا بود نوبتی میرفت خونه بچه هاش.شما سعی کنید پول اونم بگیرید با پول خودتون یه خونه بزرگر بگیرید یه اتاق جدا یا بالا یا پایین داشت باشه که راحت بشی