2777
2789

من و همسرم 8 ماهه که عقدیم و فامیلای پدریشون یه شهر دیگن که من تا حالا ندیده بودمشون ولی همسرم همیشه میگفت خیلی خونگرمن و حتما وقتی بیان برای تازه عروسشون کلی سوغات میارن و کلی تحویلت میگیرن و ... 

دیروز یکی از عمه هاش اومده اینجا یه چندروزی 

از اول که دیدمشون همشوون اونقدررر سرد با من رفتار کردن ولی در عوض کلی بقیه رو تحویل میگرفتن مخصوصا همسر منو !

خیلی خیلی معذب بودم وسط مهمونی عمش اومد کله همسرمو گرفت تو بغلش کلی بوسش کرد دست کشید تو موهاش ..

من این صحنه رو دیدم اصلا یه جوریم شد بعدم که اومدیم بیرون تا یک ساعت داشتم گریه میکردم کلی شوهرم آرومم کرد ولی من از عمش متنفر شدم با این رفتاراش 

امروزم ناهار دعوتیم میخوام اونجا نرم

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا اعتماد بنفست کجا رفتع ؟ چرا باید ب خاطر همچین چیزی جلوش گریه کنی . تو باید با نهایت ادب رفتار میکردی و بگو بخند میکردی اوناهم کم کم باهات جور میشدن اثن خودتو نباز اگه هم تا اخر محلت ندادن برات مهم نباشه واقعن عمه شوهر مهمه ک گریه کنی 

But God... 
واااااا خب برادرزادشو بوسیده  ولی اگه اذیت میشی بهونه بیار نرو

آخه خیلی داشت ادا در میورد چرا خواهرزادشو نبوسید 

من واقعا اذیت شدم

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم   

اوه تودیگه حساس و بیکاری من جات بودم منم خودمو چوس میکردم ادمم حسابش نمیکردم پیرزن افریته  ندیدی 

🌻 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 🌻                                               دوت دیریام 🌊😎