2777
2789
عنوان

مرگ عزیزان

1249 بازدید | 42 پست

تو محل زندگیمون ی خانمی امروز تو سانحه‌ ی تصادف پدرش و مادرش و برادرش و پسرش رو از دست داد😭😭😭براش دعا کنید لطفا

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا باز نگشتی دیگر   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدابهش صبربده خدایا چ‌مصیبتی 

همسایه ماهم ۳تا پسرش رو توتصادف از دست داد وحشتناکتر از اون اینکه ماشین اتیش گرفت و بچه هاش پودر شدن جلو چشماش😢😢😓😓😓😔😔

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

یاحسین😭😭😭

من بابام رفته دارم پرپر میشم اون چی میکشه😭😭

چندسالش بود حدودا؟!

تمام تلاشم اینه موقع گفت و گو با آدما سرزنششون نکنم ؛ ولی اگه ناآگاهانه شمارو به خاطر انجام کاری سرزنش کردم لطفا بهم بگید❤

کاش منم بمیرم ب حق فاطمه زهرا

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8
خدابهش صبربده خدایا چ‌مصیبتی  همسایه ماهم ۳تا پسرش رو توتصادف از دست داد وحشتناکتر از اون اینک ...

طفلکیا...دلم ریش شد برا دختره😭😭😭داغ بچش به نظرم جیگرسوزترین بود..خدا برا هیشکی نیاره

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا باز نگشتی دیگر   
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز