2821
2789
عنوان

مرگ عزیزان

| مشاهده متن کامل بحث + 1250 بازدید | 42 پست
یاحسین😭😭😭 من بابام رفته دارم پرپر میشم اون چی میکشه😭😭 چندسالش بود حدودا؟!

خدا بیامرزه پدرتونو!!نمیدونم ولی پسرش حدودا ۹_۱۰ سالش بود و برادرش هم خیلی جوون بود

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا باز نگشتی دیگر   

خدابهش صبر بده دوسال پیشم یکی از اقوام ما همسرش از دست داد سال بعد دامادش ۵۰روز بعد فوت دامادش سه تا پسراش و نوش رو جوان تو آتیش سوزی از دست داد فقط یه مشت دست و پا تحویلش دادن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همسایه ما هم طفلک

اول دخترش ۱۸ سالش ایست قلبی کرد تو همین کرونایی، بعد چند ماه شوهرش و چند ماه بعدم پسرش ۱۷ سالش.

یعنی به یه سال نشده کل اعضای خانوادش.

همیشه میگم این بنده خدا از سنگ بوده تا حالا آب نشده

خدابهش صبر بده دوسال پیشم یکی از اقوام ما همسرش از دست داد سال بعد دامادش ۵۰روز بعد فوت دامادش سه تا ...

واای😭

توی دستگاه بود و خیلی ضعیف بود 

پسر منم ۳۲ هفته دنیا اومد یک کیلو نیم خیلی خیلی کوجیک بود ولی عمرش به دنیا بود.تو دستگاهم رود اینتوبه شد

انشاالله صبرتو زیاد کنه خدا

تورو سننه قربونت برم!!!!
خدا بیامرزه پدرتونو!!نمیدونم ولی پسرش حدودا ۹_۱۰ سالش بود و برادرش هم خیلی جوون بود

ممنونم🖤

وای بنده خدا نهایتا دهه شصتی هم بوده😢

خیلی وحشتناکه😔😔خدا صبرش بده🖤🖤🖤

تمام تلاشم اینه موقع گفت و گو با آدما سرزنششون نکنم ؛ ولی اگه ناآگاهانه شمارو به خاطر انجام کاری سرزنش کردم لطفا بهم بگید❤
همسایه ما هم طفلک اول دخترش ۱۸ سالش ایست قلبی کرد تو همین کرونایی، بعد چند ماه شوهرش و چند ماه بعدم ...

اای وای پسرش چرا ؟

همسایه ما هم طفلک اول دخترش ۱۸ سالش ایست قلبی کرد تو همین کرونایی، بعد چند ماه شوهرش و چند ماه بعدم ...

ماهم یه همسایه داریم سنش بالاست۷۰سالشه یه دختر داره و ۶تا پسر شوهرش فوت شد بعد پسر مجردش بعد اون یکی همینطور پسراش پشت هم فوت شدن آخریش همین ۴ماه پیش فوت کرد ۳۰سالش بود دوتا بچه کوچیک داشت الان فقط دخترش براش مونده همش گریه می‌کنه خدا چرا منو نگه داشته زجرم بده😔