2789
عنوان

مرگ عزیزان

| مشاهده متن کامل بحث + 1250 بازدید | 42 پست
همسایه ما هم طفلک اول دخترش ۱۸ سالش ایست قلبی کرد تو همین کرونایی، بعد چند ماه شوهرش و چند ماه بعدم ...

شوهر و پسرش چرا؟!😢

تمام تلاشم اینه موقع گفت و گو با آدما سرزنششون نکنم ؛ ولی اگه ناآگاهانه شمارو به خاطر انجام کاری سرزنش کردم لطفا بهم بگید❤
پسر منم ۳۲ هفته دنیا اومد یک کیلو نیم خیلی خیلی کوجیک بود ولی عمرش به دنیا بود.تو دستگاهم رود اینتوب ...

خداروشکر که خدا براتون نگهش داشت انشالا صدا بیست به خوبی و خوشی برات عمر کنه عزیزم

میشه برای شادی روح دخترم صلوات بفرستید فقط سه روزش بود هنوز باورم نمیشه مرده خدا برای هیچکس نیاره مرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهم یه همسایه داریم سنش بالاست۷۰سالشه یه دختر داره و ۶تا پسر شوهرش فوت شد بعد پسر مجردش بعد اون یکی ...

خدایا ۶ تا پسرش🥺😭چی کشیده بنده خدا

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا باز نگشتی دیگر   
ماهم یه همسایه داریم سنش بالاست۷۰سالشه یه دختر داره و ۶تا پسر شوهرش فوت شد بعد پسر مجردش بعد اون یکی ...

خدا بیامرز مادر بزرگ منم ، تو ختم عمه ام میگفت، من باید می مردم و تو برام گریه کنی، من پیر زن موندم و تو جوون مرگ شدی.

خدا نسیب نکنه.

ماها میگیم وقتی پشت هم اینجوری ، داغ میبینین باید یه خون بریزین.

شوهرشم سکته کرده بود. پسرشم فکر کنم ایست قلبی. اونا که مردن رفتن دنیای حق. آدم به تنهایی این زن م ...

وااای آره مو به تنم سیخ شد😭

تمام تلاشم اینه موقع گفت و گو با آدما سرزنششون نکنم ؛ ولی اگه ناآگاهانه شمارو به خاطر انجام کاری سرزنش کردم لطفا بهم بگید❤
همسایه ما هم طفلک اول دخترش ۱۸ سالش ایست قلبی کرد تو همین کرونایی، بعد چند ماه شوهرش و چند ماه بعدم ...

سلام 

کاش‌دیگران رو قضاوت نکنیم.

مرگ عزیز ب مخصوصا فرزند خیلی سخته خیلییییییی

منم دخترم رو از دست دادم هیچ کس حتی شوهرم یا مادرم از دل من خبر نداره اگه به خاطر دختره مریضم نبود حتما یه بلایی سر خودم میاوردم حتی چند بار به سرم زده خودم و با دخترام نیست کنم ولی با این فکر که دخترام باید زندگی کن و  من حق ندارم به خاطر خودم که از دنیا سیر شدم بچگی و زندگی رو از دخترام بگیرم جلوی خودم رو گرفتم .

بخدا تو دلم خون گریه میکنم ولی وقتی با اونا بازی میکنم سعی میکنم بخندم با اینکه دیگه اعصاب هیچی رو ندارم.

گناه اونا چیه که عمر خواهر بزرگشون به دنیا نبود.

هر کی منو میبینه فکر میکنه خیلی قوی هستم.

ولی اصلا دلم نمیاد برم سر مزارش و دخترم رو اون زیر ببینم.

به خاطر همین شاید به نظر خیلی ها همین نرفتن به مزار  دخترم رو از روی سنگ دلی یا بی تفاوتی من ببینن ولی بخدا دیگه کم اوردم دلم نمیخواد زنده باشم کاش این دو تا دختر رو هم نداشتم😭😭😭😭

سلام  کاش‌دیگران رو قضاوت نکنیم. مرگ عزیز ب مخصوصا فرزند خیلی سخته خیلییییییی منم دخترم رو ا ...

عزیزم خدا بهتون صبر بده. دختراتون براتون حفظ کنه.

و اون طفل معصوم هم صد درصد فرشته هست تو بهشت.

من منظورم این بود این خانمم بنده خدا خیلی خیلی براش سخته.

واقعا براش ناراحت بودم. به خدا منظورم بد متوجه شدین.

من جنین ۱۷ هفته سقط کردم، برام حکم داغ داشته، مطمینا اونایی که طفل معصوماشون میکنن زیر خاک دیگه حال دلشون کاملا مشخص

عزیزم خدا بهتون صبر بده. دختراتون براتون حفظ کنه. و اون طفل معصوم هم صد درصد فرشته هست تو بهشت. من ...

عزیزم متوجه شدم شما چی میگین 

من از کسایی مثل خودم گفتم رفتار ظاهری که ما داریم با احساس قلبی ما زمین تا اسمون فرق میکنه بخدا دلم مخواد کل زندگیم  دست و پا و بدن و قلبم رو بدم یه عمر رو صندلی چرخدار بشینم ولی دخترم کنارم باشه.

ولی چیکار کنیم هر چقدر جلز و ولز کنیم و هر کاری کنیم عزیزمون برنمیگرده.

بس بهترین کار تحمل کردن و صبر کردن و روز و به شب رسوندن و شب و به روز رسوندنه تا نوبت ما هم بشه.

بخدا منظوری به شما نداشتم