2777
2789
عنوان

دعوا شد غلط کردم😡🙁

2940 بازدید | 126 پست

مامانم ناهار نذاشته شب خالم با خانوادش داره میاد برداشته غذا گذاشته برای اونا برای ما ناهار نذاشته 

بعد میگم چرا نذاشتی ؟ میگه من کلفتت نیستم شام گذاشتم بستتونه پدرسگ من هیچی نگفتم اینم بگم اول خرداد سال پدرمه من از اول اردیبهشت دارم گریه میکنم یکم درک نداره خواهرم فقط نگاش کرد بعد رو به من کرد گفت گورتو گم کن تو اتاق  تا بیشتر به بابا حرف نخورده مامانم همینطوری فحش داد به بابام خواهرم گفت به مامانم گفت تو بابات زنده اس ولی خب الان ی نفر بهت بگه پدرسگ جیگرت آتیش میگیره فحش کشش میکنی 

مامانم گفت من سهم خودمو میگم خواهرم گفت یعنی چی مگه سهم بندی داره که سهم خودتو بگی 

و همینطوری باهم بحث کردن 

من خواستم برم تخم مرغ درست کنم گفت غلط میکنی دست بزنی به تخم مرغا از فردا باید کرایه بدی غذای خودتم خودت درست میکنی و مواد خوراکی ام خودت بگیری به من ربطی نداره اگرم با وسایل من کاری کنی دستتو قلم میکنم 

من کلا میریزم تو خودم و جلو کسی گریه نمیکنم 

ساکت شدم در یخچالو بستم اومدم تو اتاقم 

بعد دوباره ب بابام فحش داد خواهرم گفت ..... باباته 

بعد کتک کاریشون شد 🤧🤧

الانم کتک کاری کردن مامانم خواهرمو بیرون کرد 

مامانم اومد سمت من گفت پاشو وسایلمو جمع کن گمشو بیرون 

الان در اتاقو قفل کردم نشستم دارم گریه میکنم 

همش بهم میگه آشوب گر تو نحسی 

بخدا کم آوردم 

نیاین نصیحت کنین چون مطمئنم ی نفر به پدر خودتون فحش بده شما قاطی میکنین 

فقط الان دلداری میخوام 

ای کاش بابام بود 

اون موقعه اینطوری حرف نمیزد 

ی بار بچه بودم بدون کفش با لباس خونگی بیرونم کرد تو اون آفتاب دم خونمون نشسته بودم هرکس رد میشد چپ چپ نگام میکرد میرفت اخر‌سرم اومد پایین موهامو گرفت کوبوندتم به دیوار لبم جر خورد بابام وقتی اومد خونه لب منو دید ی آشوبی به پا کرد که نگو 

الان که بابام نیس داره دق دلیشو خالی میکنه

راجبم‌هرچی‌فکر‌میکنن‌بکنن‌مهم‌اینکه‌خودم‌چی‌هستم(:

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

این که مادر نیست فقط میخوادشمارو بیرون کنه  میخواد دک تون کنه عجب مادری

دیشب بود یا پریشب داشتن منو میخوردن که وظیفه ای در مقابل تو نداره 

کاش همه تون میرفتید پیش روانشناس 

مادرت قطعا مشکل روان داره و به تبعش شما هم همینطور

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

من تاپیکاتو میخونم...

متاسفم اما مامانت واقعا بیماره ، کاش میشد ببریدش پیش ی روانشناس

و یا اینکه تا جایی ک میتونید خودت و خواهرت مستقل بشید و از اونجا برید

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

چه مامان بیشعوری 

به مرده فحش میده اونم شوهرش

وزن اولیه 97/400 تاریخ(1401/3/16)💫وزن دوم 95/300 تاریخ(1401/3/28)💫وزن سوم 93/350 تاریخ(1401/4/10)💫وزن چهارم 93 تاریخ (1401/4/27)💫وزن پنجم 90/700 تاریخ (1401/5/24)💫                         (با افتخار به هدف اولم رسیدم 😍😍😍😍خواستن توانستن است🤗پیش به سوی هدف دوم 85 کیلو) 💫 وزن ششم 89/400 تاریخ (1401/6/11)💫وزن هفتم 88/500 تاریخ (1401/6/30)💫وزن هشتم 87/650تاربخ (1401/7/15)💫وزن نهم86/900 تاریخ (1401/7/28)💫 اراده ام ضعیف شد و آنفولانزا هم گرفتم باعث شد کل آبان ماه رو رژیم نباشم 😪 از اول آذر قوی تر از قبل شروع کردم 😍 وزن دهم 86/300 تاریخ(1401/9/6)💫(با افتخار به هدف دومم رسیدم) وزن یازدهم 85 تاریخ(1401/9/18)💫

الان یه عده میان طرف مادره رو میگیرن

اونا رو درکشون نمیکنم  

از ایران جان، چیزی که خیلی متعجبم میکنه تاریخ دانش این سرزمینه.... دانشمندایی مثل ابن سینا ابوریحان بیرونی.... عبید جوزجانی که شاگرد ابن سینا هست زندگی نامه ای از ابوعلی سینا روایت میکنه خلاصش اینه ابن سینا قبل از ده سالگی علم آموختن و شروع میکنه تا ده سالگی زبان زد شهر میشه به طوری که به عنوان یکی از عالمان شهر شناخته میشه و تو شونزده سالگی بیشتر علوم روزگار خودشو بلد بوده مثل منطق، فقه، فلسفه، ریاضیات و طب همون سن هم یه کتاب مینویسه به اسم قانون که نه تنها اون زمان برای اموزش پزشکی درجه اول دانشگاهای اسیایی و اروپایی بوده (دقیقا همون موقع ای که تو فرانسه جمله حواست باشه خیس نشی متداول بود😉😂) بلکه الانم بخشی از کتابش تدریس میشه... واقعا چطوری ادم میتونه تو شونزده سالگی به این درجه از دانش برسههه؟؟ البته خود ابوعلی سینا تو فلسفش به این سوال جواب داده و یه جاهایی به عقل بالمستفاد هم اشاره میکنه انگاری الهام میشده معلومات بهش البته تو این سن کم و این همه دانش داشتن بعید هم نیست... راستش اصلا آدم مذهبی ای نیستم منتها این دانشمندا ایرانی در دوران بعد از اسلام ایران خیلی نظرمو به اسلام جلب کردن یه دوره از زندگی که صرفا بر حسب وظیفه (مجبوری🫠) زندگی نامه چند تاییشون رو خوندم (نمونش همین ابن سینا) به این نتیجه رسیدم حتما یه حقانیت بالاتر از جسم ماده وجود داره،، اصلا موافق انفعال و دنباله رو بودن نیستم اما یکی از نشونه هاش(نشونه وجود یه بینهایت برتر) همین دانشمندای اسلامی تاریخمونن که با علم همه چیز تمومشون پا تو مسیر این معنویت گذاشتن..

😆😆😆😆یعنی پربازدید شدن اینقد خوبه ؟چه چیزایی میبافین به هم چرا واقعا ؟

واقعا نمیدونم چرا فکر میکنین میخوام پربازدید بشم 

شما اینطوری میاین میگین من همینطور دارم اشک میریزم 

خودتونو جای من بذارین اگر همین حالو داشتین ی نفر میومد میخندید اینطور میگفت ناراحت نمیشدی؟