2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 86 پست

ولی خب اگه واقعا واقعا برات مهمه نباید سر بلد نبودن هر یه سوال کوچیک سر جلسه حرص بخوری چون باعث میشه روحیه تو ببازی و اونایی که بلدی رو هم نتونی جواب بدی. سعی کن ریلکس و آروم هر چی بلدی رو بزنی و به خودت و خونده هات اعتماد کن

قبل کنکور هم حتما چند نمونه آزمون جامع از خودت بگیر که با زمانبندی و مدیریت جلسه هم آشنا بشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی خب اگه واقعا واقعا برات مهمه نباید سر بلد نبودن هر یه سوال کوچیک سر جلسه حرص بخوری چون باعث میشه ...

اره از الان دارم روی آزمون های جامع کار میکنم که بتونم زمان و اینارو مدیریت کنم 

من فقط میدونم ۱۴۰۲ بدتره

قوانین عوض میشه

البته اینم بگم گفتن ۱۴۰۲ ۲ بار میتونی کنکور بدی حالا اگه سر حرفشون بمونن

در کل تجربی هر سال بدتر چووووون همه دارن میان سمت تجربی

بچا من ازمون قلم چی میدم بهد عمومی هامو خوب میدم ولی تخصصی ها ریستمو کم میدم ولی مثلا کنکور1400ک داد ...

راستش من سوالای کنکور ۱۴۰۰ رو ندیدم و خیلی در جریان نیستم ولی اگه دیدی توی درسی یه مقدار مشکل داری ناامید نشو و همون جواب سوال های آزمون ها رو خوب یاد بگیر. شاید از نکات همین سوالات تو کنکور سوال مطرح بشه و اون موقع دیگه بتونی جواب بدی. و اینکه به نظر من کلا زیست یه سری نکات داره که پای ثابت سوال ها کنکوره. حالا نه اینکه بشه باهاشون کل سوال ها رو درست جواب داد ولی میشه تا حد قابل قبولی رسوند و اگه یه کتاب تست خوب داشته باشی و نکات تست اون رو فقط یاد بگیری و هی مرورشون کنی خیلی کمکت می کنه. من برای زیست دوازدهم نشر الگو داشتم و زیر دهم و یازدهم هم میکرو پایه. با اینکه برای بعضی از درس ها فقط سوال ها مضرب دو رو میزدم ولی نکات پاسخنامه ها رو شبرنگ می کشیدم و هی مرور میکردم. آزمون گزینه دو هم که میدادم نکات آزمون رو هم توی یه دفتر یادداشت میکردم و نزدیک کنکور هم مرورش کردم که تو کنکور ۹۹ حدود ۵۶ درصد زدم زیست رو. نمی گم که عالی زدم😂 ولی تا حدی لازم بود و می تونستم تونستم جواب بدم به سوال ها. در کل اینکه فعلا تمرکزت باشه بر اینکه نکاتی از آزمون ها که بلد نیستی رو یاد بگیری و تکرار کنی و در قالب تست به خاطر بسپاری. حرص درصدش رو نخور. سر کنکور جبران می کنی ایشالله