2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 86 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بچا من ازمون قلم چی میدم بهد عمومی هامو خوب میدم ولی تخصصی ها ریستمو کم میدم ولی مثلا کنکور1400ک دادم زیستم شد40 تا خیلی اسون تر از قلم چی بود کلا همه درسامو خیلی بهتر از ازمون دادم بعد الا میترسم نکنه کنکورمم مثل قلم چی خوب ندم ولی 1400و99 دادم خیلی خوب بود ینی چون قلم چی سخته الا سوالای کنکور برام اسونه؟

ببخشید یه سوال من میخوام فصل دو یازدهمو واسه کنکور حذف کنم چون اصلا اون فصلو بلد نیستم به نظرتون ای ...

ترمو شیمی داره این فصل که خب۱۱درصد کنکورته تقریبا 

دیگه خود دانی اینم درنظر بگیر که امسال دفترچه ها رو دوتایی میکنن تا جایی ک بتونی باید همه مطالب رو بخونی.ولی اگه رو بقیه مطالب تسلط داری و خوندی وقتتو بذار رو این فصل و بخونش اگه نه سعی کن متن رو بخونی تا تستای متنیشو بتونی جواب بدی

اگه امضام رو میبینی لطفا برام دعا کن بتونم جهیزیه ام رو کامل کنم و خدا خودش گشایشی برام بفرسته🥺دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

آره خب آدم استرس میگیره وقتی میبینه سوالا سخته و این طبیعیه   من خودم اولین کنکورم سال ۹۸ بود ...

من عاشق رشته پزشکی هستم و نمیتونم به خودم بقبولونم که حالا برم یه رشته دیگه و میترسم همیشه برام یه عقده بمونه که اگه میموندم میتونستم برسم بهش 

اره هی بخودم میگم که اگه سخته برا همه سخته ولی از یه طرفم چون وقت زیادی روی ریاضی و فیزیک نزاشتم حس میکنم سخت میدن و همون چنتا سوال رو هم از دست میدم