2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 86 پست
چجوری یعنی؟؟ واسه کنکور زبان هم اینجوریع؟؟

بله فکر کنم ریاضی و زیست و زمین یه دفترچه

شیمی و فیزیک یه دفترچه شده

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کنکور به صلاح تره پس  

ببین بستگی داره ازمون های دوسال پزشکیم سختن

ولی اگه خانواده ای داری که زیادهواتوندارن برای پشت موندن همین لیسانس به پزشکی بهتره واینمه تواین راهی که میری حقیقت رشته های دیگه رومیبینی وعاقلانه ترتصنیم میگیری

ولی درهرحال موفق باشی

دعاکن منم کارام درست شه 

راسته وقت کنکور 5دقیقه اضافه تر شده؟

نمیدونم تخصصی ها دوتا دفترچه اس هر کدوم۹۰ دقیقه

عمومی هم ک مثله قبل

تا جایی ک‌من خبر دارم میخوان وقت کم بدن و سوال ساده 

خدا میدونه چی به سر بچه های مردم بیارن

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

ببین بستگی داره ازمون های دوسال پزشکیم سختن ولی اگه خانواده ای داری که زیادهواتوندارن برای پشت موند ...

خانوادم پشتم هستن و میگن هر جور که من راحتم چون از درس دور بودم توقع پزشکی ندارن ازم ولی سال بعد بمونم قطعا شرایط فرق میکنه

اخه میبینی سوالا سخته آدم خودشو گم میکنه که من هیچی نمیارم و اینا نا امید میشه امتحان و گند میزنه یک ...

آره خب آدم استرس میگیره وقتی میبینه سوالا سخته و این طبیعیه  من خودم اولین کنکورم سال ۹۸ بود که اولین سال نظام جدید بود و سوالا خیلی آسون بود ولی دومین کنکورم یعنی سال ۹۹ به قدری سوالات سختتر شده بود که سر جلسه از استرس حتی نمی تونستم روی سوال های راحت هم تمرکز کنم و جواب بدم ولی باید به خودتون سر جلسه بقبولونی که برای همه سخته و این یه رقابته. اگه یه درسی سخت باشه اگه بتونی سی یا چهل درصد هم بزنیش بازم شاهکار کردی و جلویی از بقیه. من سر جلسه کنکور ۹۹ ام برای ریاضی و فیزیک به ترتیب ۹ و ۱۲ تا سوال جواب دادم که هی استرس داشتم که اووو بقیه بهتر جواب دادن و من کم زدم و ریدم و این حرفا ولی بعدا فهمیدم که خیلی هم کم نزدم و خوشبختانه از این تعداد سوالی که زدم غلط نبود توش و باعث شد ۳۰ و ۴۰ بزنم ریاضی و فیزیک رو. در کل میخوام‌بگم اگه سوال سخت بود هول نکن و خودتو نباز. از اون سوال هایی که بلدی و راحتتری شروع کن بعد برو سراغ سوال های سختتر. اگه نتونستی جواب بدیشون هم فدای سرت. چون بقیه هم اکثرا نمی تونن جواب بدن

خانوادم پشتم هستن و میگن هر جور که من راحتم چون از درس دور بودم توقع پزشکی ندارن ازم ولی سال بعد بمو ...

بعله واینکه شرایط برای پشت کنموریا قطعا سخت ترمیشه چون شرط معدلو.... هم میاد