2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 86 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا چه رتبه ای میشه رفت؟

بستگی به استانتون داره و اینکه افراد دیگه که مربوط به استانتونن و رتبشون از شما بهتره اون رشته رو بزنن یا نه. من استان مازندرانم و اینکه با رتبه ۱۶۸۱ زیر گروه یک منطقه سه قبول شدم ولی خب بهتره دربا ره شرایط تعهدی هم تحقیق کنین که ببینین مناسبتون هست یا باهاش مشکلی ندارین

راستش من سوالای کنکور ۱۴۰۰ رو ندیدم و خیلی در جریان نیستم ولی اگه دیدی توی درسی یه مقدار مشکل داری ن ...

اخه من خیلی استرس دارم بعضیا میگن کنکورو مثل ازمونات میدی به همین خاطر میگم نکنه کنکورو مثل ازمونام بدم بعد ک میرم سوالا کنکورو حل میکنم یکم انرژی میگیرم ک چقد اسون تر از سوالات قلمچین 

بستگی به استانتون داره و اینکه افراد دیگه که مربوط به استانتونن و رتبشون از شما بهتره اون رشته رو بز ...

من منطقه سه هستم و فک کنم رتبه ای زیر دو هزار میخاد 

تهدی میدونم شرایطش رو و مشکلی ندارم 

اخه من خیلی استرس دارم بعضیا میگن کنکورو مثل ازمونات میدی به همین خاطر میگم نکنه کنکورو مثل ازمونام ...

خب استرس داشتن طبیعیه. منم استرس داشتم ولی برای خودت فرضیه نچین که مثلا من فلان درسم عالیه و سر جلسه باید حتما همه رو درست جواب بدم‌ . اینجوری اگه احیانا سوالای اون درس سخت بیاد و نتونی جواب بدی یهو خودتو می بازی در صورتیکه اون درس ممکنه برای همه سخت باشه

فعلا نگران نباش. سعی بکن تا کنکور نکات جدید هم یاد بگیر و در عین حال نکات قبلی ای که خوندی رو هم حتما حتما مرور داشته باشی. آزمون جامع هم بزن برای مدیریت زمان سر جلسه. تا حدالامکان اگه میتونی شرایط آزمونت رو شبیه سازی کن با کنکور مثلا لباس بیرونی بپوش و یه جای ثابت مثلا روی یه صندلی بشین و وسط آزمون پا نشو. سعی کن شبیه کنکور باشه که یه جورایی به محیط کنکور عادت کنی

شما هم بلوک بندی داره ترم هاتون اخه  مثلا بلوک قلب و ... تو علوم پایه میگم اخه دانشگاه ته ...

لفظ بلوک نیست روشون. مثلا اینجوری بود واسه ترم های قبل:

ترم ۱: فیزیولوژی خون ، فیزیولوژی سلول، مقدمات علوم تشریح، مقدمات علوم تشریح اسکلت و عضله و ...

ترم ۲: فیزیولوژی تنفس، فیزیولوژی گردش خون، فیزیولوژی گوارش، علوم تشریح تنفس(که آناتومی تنفس بود یه جورایی)، علوم تشریح قلب و عروق، علوم تشریح گوارش و ...

ترم ۳: فیزیولوژی غدد، علوم تشریح غدد(که فقط بافت غدد بود که بنده افتادم🥲😂) ، علوم تشریح سر و گردن و ...

ترم ۴: نوروآناتومی، باکتری، انگل، فارماکولوژی، اپیدمیولوژی، ویروس، قارچ و ...

در کل اگه نگاه کنی به این هایی که نوشتم یه جورایی "فیزیولوژی" ها از "علوم تشریح(که شامل بافت و آناتومی و جنینه)" جدا شدن. پس اسم بلوک نمیشه روشون گذاشت. واسه ما فیزیولوژی ها یه واحد جدا دارن.