2777
2789
عنوان

داستان زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1407 بازدید | 87 پست
و خب من هر روز به بهانه خرید به مغازه ایشون میرفتم اما خب بعد از مدتی مغازشون رو بستن  و رفتن ی ...

غمگین شد انتظار داشتم عشقولانه بشه☹️

آخی خیلی سخت بوده برات اونموقع ها🥲

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^

خلاصه خیلی خیلی حالم بود هرچی بگم نمیتونم توصیف کنم انگار هیچ انگیزه ای برای ادامه زندگیم نداشتم ‌‌و غذا نمی‌خوردم همش قرص های اعصاب و خواب آور می‌خوردم و می‌خوابیدم در حالی که همون سال کنکور داشتم... مادرم که میدونستن من عاشق  سینا هستم  و بخاطر کارت عروسیش الان این قدر حالم بده خیلی سعی کرد حالمو خوب کنه همش زنگ میزد دوستامو دعوت می‌کرد منو بیرون می‌برد اما من فقط اشک می‌ریختم   تا اینکه یه روز مامانم بهم گفت پاشو جمع کن خودتو امسال کنکور داری حتی اگه سینا  از تو خواستگاری هم میکرد من تورو به یه آدم مغازه دار نمی‌دادم خلاصه من جلسات مشاورمو ادامه دادم و افسردگیم تا حدودی درمان شد و یک مشاور کنکور گرفتم که  به من مشاوره تحصیلی بده   

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااای ۱۸ سالگی ازدواج کرد؟؟؟

الان میگم بقیشو

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 

مشاوره تحصیلی من خانم خیلی خوبی بودن و علیرغم اینکه من با افراد غریبه خیلی خیلی کم ارتباط می‌گرفتم  ارتباط خیلی. خیلی خوبی با ایشون گرفتم و خیلی بهم وابسته شدیم خلاصه من سخت برای کنکور درس میخوندم اما هنوز کامل سینا رو فراموش نکرده بودم ولی اونقدر هم  مثل قبل توی ذهنم پررنگ نبود ،ولی خب افسردگی مقطعی بعضی اوقات به سراغم میومد و خب اون روز نمیتونستم درس. بخونم و مشاور کنکورم دلیل رو جویا میشد خلاصه من به ایشون گفتم جریان از چه قراره و بخاطر سینا افسردگی گرفتم اونم کلی شماتتم کرد که تو به این درس خونی و با این خانواده لیاقتت یه آدم مغازه دار نیست و ... خلاصه ماه های آخر که من خیلی دیگه از درس خواندن خسته شده بودم  و همش به مشاورم میگفتم اگه قبول نشم چی اون یکدفعه به من گفت اگه هم قبول. نشی من یه فکر خیلی خوب برات دارم

خلاصه من کنکور دادم و دبیری قبول شدم و چند ماه بعد کنکورم مشاور کنکورم تماس گرفتن و منو برای برادرشون خواستگاری کردن برادرشون ۵ سال از من بزرگ تر بود چهره خوبی داشت  و  تو‌یکی از بهترین دانشگاه ها مهندسی میخوند و کلا خانواده خیلی متمولی داشتن، و خب خانوادم که قطعا باهاش موافق بودن چون هم وضع مالی خیلی خوبی داشت و هم اخلاق خوبی و کلا از همه لحاظ مقبول بود من اما هیچ حس خاصی بهش نداشتم نه ازش خوشم نیومد و نه بدم میومد ولی خب با خودم فکر کردم که مورد خوبی هست و خب علاقه بعد ازدواج به وجود میاد و ته مغزم این بود که ازدواج کنم و خبر ازدواجم به سینا هم برسه که فکر نکنه من بهش  تمایلی داشتم و سبک بشم خلاصه

خلاصه من با برادر مشاورم  ازدواج کردم و همه چی به سرعت برق و باد گذشت، و خب من چون بینهایت به خانوادم وابسته بودم روز های اول خیلی ناراحت بودم و نمیتونستم تحمل کنم  و اینکه چون همسرم خیلی اوضاعددرسیش خوب بود از فرانسه بورسیه شد که اونجا ادامه تحصیل بده  و خب  قرار شد که اول چند ماهی بره و ببینه اوضاع چطوره و بعد من برمتا اینکه توی آپارتمان مادرم  که خب خونه قبلی منم بود و سینا اینا هم همونجا زندگی می‌کردن، یکی از واحد ها میخواستن مهاجرت کنند و برن ترکیه و همسر من پیشنهاد داد که اونجا رو بخریم و بریم اونجا زندگی کنیم که وقتی اون می‌ره فرانسه من تنها نباشم و پیش خانوادم باشم،

دستم درد گرفت 🥲😂

دستم درد گرفت 🥲😂

یکم استراحت کن بعد باز بتایپ😂

خیلییی جالبه و زندگیت کلی بالا پایین داشته

امیدوارم همیشه بهترینا برات رقم بخوره

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^

خلاصه ما اون واحد رو خریدیم و به اونجا نقل مکان کردیم  اما من نذاشتم همسرم به فرانسه بره  و خب چون سابقه افسردگی هم داشتم  اونم ترسید و گفت که میمونه سیینا هم که خب ازدواج کرده بود و از اون آپارتمان رفته بود همه چی خیلی آروم و خوب بود تا..

خلاصه ما اون واحد رو خریدیم و به اونجا نقل مکان کردیم  اما من نذاشتم همسرم به فرانسه بره  ...

باز ی شوک جدید؟! 🥲💔