2777
2789

پدرم به شدت مرد تعصبیه حتی ی کرم هم بزنی عصبانی میشه باید با حجاب باشی و چادری خیلی بد دل و شکاکن ب خاطر این رفتار نه میزارن درس بخونی نه یه کلاس هنری بری نه هیچی بازار هم تنها نمیزارن بری هرجا برن باید همراهشون باشی مثلا خونه عمه خاله عمو عروسی مجلس ختم همه جا آخه دختر بزرگ شاید دلش نخواد جایی بره حس اضافی بودن به آدم دست میده فقط چون شکاکن دوست ندارن تو خونه تنها باشی......مادرم به شدت عصبی و بد دهن و مدام نفرین می‌کنه تحقیر فحش دلش میخواد همه کارارو من بکنم جارو ظرف آشپزی اگر ی بار از خستگی یا حال بد افسردگی بخوای بری تو اتاق بشینی هزارتا فحش و نفرین می‌کنه 

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

شرایط خوبی اینه که خسیس نیستن و خرجی تون رو خوب میدن ولی ن میزارن گوشی داشته باشی ن حتی ی فیلم غیر از فیلمای تلویزیون ایران ببینی آدم ب چی دل خوش کنه اونجا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بگردم سر کار نمیزارن بری؟ چند سالته

نه هیچ جا فقط هرجا ک خودشون برن میبرنت شده به زور

الهی بگردم سر کار نمیزارن بری؟ چند سالته

۲۳من ازون خونه فرار کردم اما افتادم تو چاه بزرگتر ی شوهر بدجنس دارم ک خیلی ظلم می‌کنه در حقم با این شرایط هم نمیتونم طلاق بگیرم

۲۳من ازون خونه فرار کردم اما افتادم تو چاه بزرگتر ی شوهر بدجنس دارم ک خیلی ظلم می‌کنه در حقم با این ...

وای عزیزدلمم کاش یجوری کار کنی کار تو خونه ای پیدا کنی درامدت از خودت باشه هرچقدر کم کمتر میتونن روت تسلط داشته باشن

خدایا همه شاد باشن، از صدقه شادی اونا منم شاد باشم♥️
وای عزیزدلمم کاش یجوری کار کنی کار تو خونه ای پیدا کنی درامدت از خودت باشه هرچقدر کم کمتر میتون ...

آنقدر کار تو این خونه زیاده که آدم آخر شب نایی براش نمیمونه فک کنید صب صبحونه ببر جمع کن ظرف بشور بعد کل خونه و  ک بزرگن جارو بکش مرتب کن دوتا داداش دارم هر کدوم لباسامون رو ی جا پرت میکنن مامانمم ازون ور از جایی میاد اباساشو می‌ریزه تو خونه مدام باید جم کنم باز ناهار درست کنم و ظرفای ناهار و باز مرتب کردن اگر نکنم هزارتا بدوبیراه می‌شنوم دیگه وقتی و جونی برام نمی‌مونه برای کار کردن برای خودم